HAHA VÄRSTA KVÄLLEN..

Det som hände ikväll är bland det obehagligaste på länge..
Jag och lina var och träffade några på folkparken, Oliver skulle lära mig göra nå trick på skateboarden, då körde jag några gånger och de gick bra, men sen blev de nå fel och jag ramlade hela mitt högra ben vred sig och knakade ändå från knäet ner till fotleden. Brukar i vanliga fall gråta när sånt händer, men blev sjukt chockad och det ända jag fick fram var: DET ÄR BRUTET VI MÅSTE PÅ AKUTEN. haha.. men sen försökte jag ställa mig och det gick rätt bra, satte mig ner och då ba började hela min värld att snurra, mådde sjukt illa och hörde ingenting, blev som lock för mina öron. La mig ner och svimmade i nån sekund. Amanda och malin som var där också hjälpte mig bort från alla och då gick det ganska bra, la mig ner på gräset och svimmade igen, fyfan så jävla obehagligt det var, men skäms litegrann hahha folk måste ju ha tyckt jag var helt jävla psyko. Nu har jag förbannat ont i huvudet och benet, hoppas verkligen att jag kan gå imorgon annars är hela min kväll förstörd :(

They just see the scars

Har just kommit ur duschen, passade på att göra om ett par gräsliga byxor till ett par perfekta mjukisshorts. Har satt på mig min favvopyjje och ska snart lägga mig och somna till en bra film.


We don't know why we fear how we feel inside

Denhär dagen gick från att vara förjävlig till att bli helt okej på en halv sekund.
Jag är tröttast i världen och tänker sova nu. Förresten så kan jag meddela att jag verkligen hatar när skolan serverar kyckling. Fyfan ta bort det. Jag får nåt jävla råttkött istället eftersom jag inte tål. euäk jag dör.

image description
repris

Good girls gone bad

Är ju nästan så att man skäms över hur lite tid man lägger ner på den här bloggen. Har totalt fastnat för min egna som är 100% ointressant. Malin sover med mig nu i en veckas tid eftersom jag bor själv i lägenheten. Vi har det supermysigt och hela lägenheten är en stor röra, mammi must love me.
Har iallafall åkt på något virus eftersom min hals håller på att svälla igen så det känns som att varje andetag jag tar kommer vara mitt sista.
Malin ska sova nu eftersom hon ska upp till skolan imorgon, själv har jag tagit sommarlov och jag njuter av varje sekund. Hades

Let's play the blame game.

Förutsättningarna för att detta skulle bli en bra dag var mindre än vanligt, men trots det har jag haft en bra dag men mina allra finaste vänner. Blev en dag fylld med subway, wayneskaffe i massor, softball, solbacken och garderobsrensning. Åh jag har världens finaste vänner ibland:')

image description

Stort fett jävla tack till denna pärlan som jag återförenades med idag, hon har hjälpt mig så jävla mycket med min garderob som har flyttats och rensats. Blir fan tårögd, loveu Olivia:')


Now that you're gone it hits us super hard, on Thankgiving and Christmas, this can't be right, yeah you heard the track I did man, this can't be life.

Imorgon är det måndag och jag hatar måndagar. Mina gratis sms har varit slut ett bra tag och jag vill som vanligt vid denhär tiden bara att Maj månad ska ta slut då det är den onödigaste månaden som finns.
Har iallafall haft en bra helg, ville bara berätta att jag lever.



vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Den här helgen har varit den bästa på länge kan jag lova. Fredagen bjöd på mys med min Lina och grillade sen kom maja och var mitt sovsällskap. Lördag så jobbade jag 10-14 efter det for jag till maja och sedan drog vi till Klutmark och var med Freddy, Jonte och Johan, vi badade och bastade och hade det alldeles underbart. Vid halv två var jag och maja hemma hos henne och sovde sedan där. Idag vaknade jag och maja cyklade till stan och sedan kom felix och då for vi till Båtvik och solade och badade, mådde som en kung, kenny och emil kom också på besök. Nu ligger jag hemma i sängen och har just kramat mamma och gett henne lite presenter, grattis på morsdag världens bästa mamma. Ska plugga lite nu till det sista provet och gråta åt mitt röda ansikte.. brände mig visst lite idag hehe. Jag mår underbart kan jag lova.

You are my reason why

Idag har varit en riktig må-bra-dag för både mig och Sofia. Vi drog oss in till stan kring 12, köpte ett par jeansshorts och sen gick vi ner till partybryggorna och käkade mjukglass. Lite senare fick vi hämtning av Felix och for till båtvik och solade och badade, sen fick vi besök också drog vi oss tillbaka mot partybryggorna. Sitter ute och inväntar godaste maten, TJOHOO!!

 


What's wrong with just being you?

Väntar på att Sofia ska ta sig hit cyklandes i motvinden. När hon har anlänt far vi till klutmark för bastumys. Ha en bra lördag!!


det är tomt på strandpromenaden.

hahah testade nått nytt..^
Livet rullar på.. idag klarade jag endast av två lektioner sen tog min pollenallergi över och svällde igen mitt ena öga, var inte snygg direkt. Så jag for hem tryckte i mig en massa medicin och nu som väntat blir man väldigt trött så ska ladda hem nån film och se sen hoppas på att solen kikar fram så jag kan sola lite. Ikväll ska jag vara med lina och grilla och ha det mysigt, ska även prata med maja om hon ska va med. Min körskola ringde mig förövrigt idag och ÄNTLIGEN har jag bokat in mitt körkortsprov, så dagarna innan skolavslutningen sitter jag förhoppningsvis med ett körkort i handen. love it.

↓ Dehär är jag när jag inser att jag har matteprov imorgon ↓

Ja Glee gifsen säger det mest. okej vi hörs väl efter matteprovet imorgon om jag råkar vara levande vid den tiden. Hejs.

 


när tystnaden skrämts.

Maja sket i pluggandet och var med mig istället, snäll kompis va!? Vi drog iaf och solade, solade megalänge så är svartare än natten nu, love it. Blir att pressa i helgen så man har nån färg på skolavslutningen det vore ju nice. Nu har jag just klarat min första fas, har bara en kvar att klara sen får jag skriva provet, snart brummar jag fram på en moppe!!!

I just thought maybe we could find new ways to fall apart.

Fortfarande sjuk och idag har jag sett det sista avsnittet på Glee. Satan så hemskt, grinar fan fortfarande. Sen har jag väl mest aggrat för att Alma har gjort sönder mina jävla hörlurar och jag kommer vara så pankpankpank i Grekland. Eller ja, valen är att antingen köpa nya hörlurar och inte dö på flygresan och alla minuter i livet innan den och vara döpank på resan, eller att pågas igenom livet med i bästa fall dåliga plug-ins och ÄNDÅ vara pank eftersom jag förmodligen kommer äta upp mina jävla stålar som jag har nu.
Ja världen jävlas igen och ingenting är bra, alla är äckliga. Kill me maybe?

↑ alla äckels som känner sig träffade kan ju ta åt sig, tack.


I am so lonley

Har exakt ingenting att göra ikväll, hade tänkt dra ut och åka inlines med Maja men den jäveln skulle plugga.. Somnade där vid fyra och sov ända till fem var mega skönt men nu vill jag sova bort hela kvällen, då slipper jag göra nått..

(på bilden ser ni min waterfallbraid som Maja gjorde på mig idag, snyggt va!!)


Ska lägga mig och se the vow eftersom jag inte har några vänner eller något att göra. hejhej

Sitter i soffan och skrattar åt mig själv eftersom jag fick 29 rätt av 70 på den där satans moppefasen. Förra gången fick jag nästan 50. Måste börja läsa på så jag kan boka prov osv. Herreguud.
Snart kommer malin och vi ska till AHA och plugga lite där. Önska mig lycka till.

När livet är som hårdast får du mig att le

Har legat och sovit i solen i två timmar. Kvällen ser det ut som jag spenderar med Sofia, borde egentligen plugga eftersom jag har prov på fredag, men det hinner jag göra en annan dag:)!!!


Sjukast i världen

I lite mer än 24 timmar har jag varit sjuk, men det känns fan som en månad. Halsflussen har iallafall gjort ett besök nu och den vill inte lämna mig. Vet knappt vad som är upp eller ner längre, så borta är jag.
Jag vill till skolan nununu men det går inte för sig. På torsdag far Frida och jag kommer förmodligen inte hinna träffa henne innan det. Döda mig tack!


Tack maja, tack för att du finns i mitt liv och lyser upp mina mörkaste dagar. Du har fått mig att le när jag varit på botten. Alla borde ha en vän som du, jag älskar dig. Vet inte hur jag skulle orka det jag gått igenom på senaste tiden utan dig. Du har varit det bästa stödet och du förstår mig in och ut. Du är guld värld.

tusen tårar på min kind

Jag har feber och allting är jättekonstigt. Är lite arg för att jag inte får träffa Emmy imorgon då jag inte ska till skolan. Hon har varit i Grekland och är säkert äckligt brun. Hade hoppats på att hon skulle bränna sönder skinnet lite:)


inga tårar på min kind.

Hallå. Kom hem för en kvart sen, ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova. har haft en underbar helg. Imorgon är det skola igen... men nu är det bara 2 hela veckor kvar sen börjar dom sköna veckorna! Imorgon ska jag umgås med hjärtat mitt, nämligen världens bästa maja. Har saknat henne alldeles för mycket..

No other man's gonna do, so I'm saving all my love for you.

Gårkvällen blev på något sätt ganska lyckad för mig! Har typ just vaknat och snart får vi besök, så jag måste fan springa till duschen och göra nåt åt mitt äckliga hår.

Gammal bild på mig och vääärldens finaste Fanny. Älskar dig sweetheart!

Don't worry about someone who doesn't worry about you

Haft en riktigt mysig kväll med massa bad både i jacuzzi och havet där det var svinkallt. Hann även med en kort bastu innan vi begav oss in mot staden igen. Kom hem för ett bra tag sen och nu ska jag slå igång The last song och somna till den. Godnatt

Avskedet är det jobbigaste..

Haft en underbar helg i Goa Varberg hos min syster. Imorgon drar vi oss hemåt, klockan nio börjar den eviga bilresan hem. Känns jobbigt att lämna henne men vi ses igen om bara en månad! Nu tänkte jag slumra sen tagga bilfärden. Gonatt Goa gubbar ;)


aw, i miss you to bestfriend ♥

Filippa är här och vi väntar på olivia som är segast i hela världen. Inte för att det är ovanligt eller så men. Ikväll ska vi kanske grilla eller bara mysa. Blir bra. Har inget att säga förutom att jag är proppmätt för jag åt just på subway. Mums. Seyah

Dear best friend, I miss you

Tumblr_lwlfwfssnc1r7769mo1_500_large
Gårkvällen spenderade jag flännandes på en fotbollsplan sen i  onepiece med Lina Simon och Zebbe. När vi lämnat av Lina plockade vi upp Linda. Kom hem halv 1 och sen somnade jag direkt. Jag och mamma ska snart ner på stan och ikväll umgås jag mest troligt med Lina om hon inte har några andra stora planer. Kram

I think he hates me deep down, I know he does. He wants to erase me.

 

Har varit i Umeå och bränt mammas pengar idag! Fick med mig två par skor, en klänning och en kuvertväska som gjorde min skolavslutningsoutfit komplett. Ni ser den på första bilden. Blir något av en färgchock i år då jag är så less på alla vita jävla klänningar. Tänkte synas i kören och så xD

Den blå klänningen tänkte jag inviga på skolavslutningskvällen, Kretaresan är bokad yaknow.


Göteborg

Har det underbart i Göteborg/Varberg, umgås med Syster, hennes pojkvän Rasmus och har det alldeles för bra! Idag har jag shoppat massa behövligt. Ha de gött pusspuss


He said I don't spend time like I really should,

He said he don't know me. Anymore.

Drar snart till Vallen med ett ovanligt glatt humör, som jag faktiskt har haft några dagar nu. Fan händer?

Aja, kvällen/natten spenderas med några av mina fina klasskamrater. Amanda har åkt på klassresa för er som undrar. Till Piteå. Yes, det är tillåtet att skratta!

image description

repris på mig och fannsan


Destroy what destroys you

Igårkväll var jag med Lina Jonte och Freddyman. Hade sällskap enda till halv två någon gång. Just nu ligger jag och ser En julsaga. Ord kan ju inte förklara hur omysig sommaren är jämfört med julen osv.. Jaja snart är det sommarlov och jag har hundra prov att göra innan det är dags med lov. Lucky me, hejdå


vart tog du vägen, jag kan inte fatta att jag tappade bort dig.

Några bilder från vad jag håller på med på min fritid. umgås typ bara med dom här underbara jävlarna. Måste säga att jag aldrig skådat en finare bild på simon än den tredje, how sexyy!??!
Idag har vi någon slags friluftsdag med skolan, eller trivseldag eller vad man ska kalla det. Vi ska iaf på picknik uppe på vitberget och spela brännboll.. känns inte allt för kul men vi måste vinna mot resten av niorna när vi har det. SKa strax börja trampa upp mot vitberget, längtar tills jag har moppekortet.. har haft uppkörning och manöverbana klart, så är bara helvetesfaserna jag måste klara för att sen få göra provet, usch känns som en evighet kvar :( Idag far jag till syster nere i göteborg, jag och familjen ska bila ner, känns också riktigt tungt.. men längtar efter henne så jag tror jag spricker, igår sa jag hejdå till mina bästa och vid ett idag drar vi. ha de gött.

Idag har jag hunnit med detta:

Köpt en bikini(tänkte visa bild men kan inte göra det eftersom jag vet att vi har känsliga läsare)
.
Solat solarium (ska på klassresa och bada massa, kan ju inte komma som den blekaste)
.
Varit med vanessa och molly(det var dom jag solade med)
.
Sen resten av kvällen spenderades med mina stjärnor/änglar emil erik och kenny. Åh vilka duvor<3333
.
Nu ska jag sova jävligt gott. Kul om ni gör detsamma. Bjuder på två goingar från idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2080788/images/2012/pic_202761579.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2080788/images/2012/pic_202761591.jpg" class="image">


Ett jävla tjat

La visst ut en för naken bild så det inlägget fick jag radera. Förlåt till er som inte hade sett en bh förut.

what's mine is yours to leave or take, what's mine is yours to make your own.

Min helg var skönaste på länge. Fredag hängde jag med fina Emmy, Frida och Clara och tog förväl av Emmy som for till Grekland igår. Sov hos Olivia och på lördag firade vi ida på friskvårds relaxavdelning! DET var roligaste på länge. Söndagkväll var sjukt skön och spenderades med Olivia.

 

Ja, det händer ovanligt mycket i mitt liv just nu och jag tror att jag har förutsättningarna att bli gladare än på väldigt, väldigt länge. Iallafall för ett tag! Det var allt jag hade att säga, I'm gone.


call me maybe.

Hej! har haft en underbar helg! var dock sjuk nästan hela veckan men jag har kämpat mig igenom helgen och då mina vänner också varit lika sjuka så har vi mest tagit det lugnt. Min helg har jag iaf spenderat med lina, maja, simon och zebbe till mestadel! Kommer sakna dom när jag far till syster nu på onsdag. Imorgon är en förjävla dag.. går skola till halvtolv, och efter det ska jag göra nånting jag är så förbannat nervös över. Vet inte om vi hörs nå mer efter imorgon eftersom jag förmodligen dör, men vi ser väl. nu ska jag skriva lite med den bästa sen sussa. pusssss

God, I can't stop eating

Har nog aldrig ätit så mycket som jag gjort idag. Började med att jag träffade Sofia och Lina inne i stan och då satte vi oss och åt icasallad för att invänta Simon och Zebastian. När dom kom gjorde vi väldigt lite tills vi bestämde oss fr att fara och äta glass i bergsbyn. Kön till glassen var lika stor som köarna till fritt fall. När jag och Sofia hade delat på en glass for vi hem till mig och åt grillat, och nu sitter vi hemma hos Sofia med varsin glass i handen. Vi kommer rulla fram. 
Vet inte vad vi ska göra ikväll, den som lever får se, lutar mot filmmys!
hoppas ni haft en bra helg höörrnii:):)

Sometimes I don't believe in anything

Fredag idag och nu är det helg. Ser inte fram emot den här helgen ett dugg. Ikväll har jag match och känns bara pissjobbigt. Är trött och slut. Ett + är att jag hann få in svenskan i tid, tjohoo!!
Hoppas ni får en trevligare kväll än jag.
Tumblr_lzl11vd4hk1qzvmy7o1_500_large

Bedöva mig, det känns som jag har blivit halv, och snart är falska känslor bättre än inga alls

Linn har lämnat mig och nu ligger jag och whinar i min ensamhet åt precis allt. Skitdag.

Jag vill bara bort från Skellefteå till vartsomhelst. Är så otroligt less på allt och jag har inget alls att skriva om


SVAR TILL ANONYM

Justja, fick en fråga om jag har någon egen blogg, och ja det har jag, men den står väldigt stilla nu men den kanske återupptas någon gång framöver, vi ser väl!
Mina egna solstrålar

When I see you, i just can't stop smiling

Här sitter jag, en vanlig torsdagskväll med ångest som ryker ur skallen på mig. Varför gör jag inte skolarbetet!?!? Har haft hela kvällen på mig och det enda jag gjort är att se massa bra tvprogram och ätit kladdkaka, fy skäms. Kommer måsta sitta uppe hela natten och skriva om det ska gå vägen för mig. Bajsapa
Jag saknar min kompis

Can’t deny that I want you, but I lie if have to, cause you don’t say you love me to your friend when they ask you, even though we both know that you do

Hej jag är med Linn och fäller några tårar nu hejdå

Repris på den


It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Är snart klar med svenskan även om det känns som om jag har miljoner saker kvar att göra. 
Ikväll ska jag gå över till Linda och myskvälla där samtidigt som vi pluggar våra stjärtar av oss!
544782_300926859979040_131240576947670_759656_939047311_n_large

Dont expect too much from people. Its better to feel surprised than to fel disappointed

Tumblr_lyh0lroxzw1qa0v77o1_500_large
HEllo bitches. Wharrup?!
Nej men hej. Har varit hos lina ett tag nu och har just dragit på mig onepiecen. Heaven on earth!!!!!!!
Ikväll är jag nog med malin och myser på. Hades

So why in the world do I feel so alone? Nobody but me, I'm on my own.


image description

Ska till Ekorren nu och hänga med Malin och Olivia. Har hittat ett par nya favvojeans på Gina och sover mig igenom lektionerna på skolan.


Don't you worry about me

Sitter och ser simpsons i väntan på maten. Efter maten ska jag och träna, börjar få ångest på riktigt nu när man ser alla bilder på sig själva tränande eller sånna här bilder där det står att man är påväg mot en ny start,usch... Hoppas iallafall att jag får umgås med min fina ikväll. Även om jag borde göra svenska ikväll med. Kram


Can't rely on my heart to beat it, cause you take parts of it every evening

Dagen har bestått av två lektioner som jag sov mig igenom, hål och Subway + stan, dansföreställning som helt enkelt var grym, olivia och junis. Nu är jag helt slut efter helgens roligheter och kommer sova som en sten inatt eftersom igår blev det inte mycket sömn, kom hem så sent från sthlm.

 

Ni ska få lite Stockholmsbilder och sånt sen, orkar inte nu


Vi hörs, vi ses

Sitter och skriver svenska ikväll igen. Ska snart gå och lägga mig och sova bort min förkylning. Ledsen alla brännanskolare som måste fått mardrömmar på grund av mig idag..hehe
jaja, sköt om er

Sitter och lyssnar på våra låtar och fäller några tårar

Mitt humör är inget att hurra över. Dock dagen som gått har varit kanoners. Efter en sväng till bureå och sen byske fick jag skjuts till mormor och morfar där jag åt gomiddag och sen äppelpaj till efterrätt. Vilken lyckost!
Ikväll ska jag bara dö framför one tree hill när jag egentligen borde göra bort den där förbannade svenskan. 
Imorgon kommer mamma hem, tackar jag gudarna för. Jag behöver henne, någon att verkligen prata med. Min mamma är bäst i världen, suck on that.


I hate to admit it but i really miss you, the way it use to be. You and me

Hejhej, nu har jag (amanda) hittat hit igen!
Efter 5 timmars jobb är jag slut i hela kroppen. Vet inte vad jag ska göra ikväll (förmodligen ingenting eftersom alla mina vänner är i stockholm.) Imorgon ska jag sova ut länge och sen får vi se vad som händer. Vill göra nå kul för en gångs skull. Ska iallafall på banken och fixa ett nytt kort eftersom jag tappade mitt i umeå. Hades motherfuckers

I know it's hard to remember the way people used to be

Sitter med mina skrattfior nu och ska ladda hem någon film. Ikväll har jag ingen aning om vad vi gör. Någonting mysigt blir det nog. 
Spelat match imorse i det förbannat tråkiga vädret, vinst med 4-1. Nu går min hals inte använda längre. Kram på er

It's friday friday blabla..

Äntligen fredag. Har svenska nu och ligger efter som stryk men har inte lust att göra något så jag och Linnea Linnet Hägglund sitter och tar kort instead. Byebye



Tell me I'm a screwed up mess, that I never listen.

Inläggen från mina kära collegor strömmar in. JOKING.
Imorgon drar jag på äventyr till Stockholm, favoriten i bussen kommer bli Olivia. Malin också om hon ska med. Är ganska otaggad på Junisfestival men man får träffa så många fina ledare så det är lugnt.

 

Fanny är i Göteborg, likaså hela hennes klass = alla mina vänner på junis.

En bild från förra året. Nu är ingen av dessa pärlor på bussen med mig i år.. Ni kommer saknas!


What didn't kill me, it never made me stronger at all.

Typ 6 inlägg sedan jag skrev.. REKORD?  min valborgs var iallafall hur bra som helst! den spenderades med massor av fint folk, mestadels hemma hos Sarah.

Idag har dagen varit bra ibland och så jävla dålig vissa stunder. Typ nu.

Ska försöka få mig lite sömn, chao


true love comes from more than just the heart

Igår hann vi med massor med saker och jag var hemma kring halv 1. När jag kom hem var huset fullt av ungdomar så jag lånade Johans rum och låg och såg The big bang theory. 
Imorse väcktes jag kloickan 11 och nu sitter jag och skriver någon svenskasak som jag ligger efter i,hehe
Ikväll hoppas jag på filmmys med Sofia, Zac och Chad! Hur det blir med den saken får vi se, kram på er!

angels to fly.

ikväll har jag och maja dejt med dessa två^ vi ska mysa och se film.
om det ändå hade varit så bra... har inga planer för ikväll men ser ut som att det lutar mot filmmys. någon som vill joina?

never level up.

som maja skrev så skulle vi ha en förbaskat bra kväll, och det lovar jag er att det hade vi!!! vi hann med att vara på så sjukt många platser och kvällen gick i ett underbart tempo, varken för snabbt eller för sakta. Nu ska jag hoppa in i duschen sen hoppas jag på att fanny vill hitta på något, men vet inte vad hon har för planer, hon lär väl sova borta dagen.. aja dags att duscha nudå, ha det bra puss.

RSS 2.0