you say i messing with your head but boy, i like messing with you in your bed

Min torsdag var en total katastrof och fredagen var underbar. Trängdes längst fram med alla Maggio galna fyllesvin och blev avtramad mina fötter men kul hade vi, som fan. Nu taggar vi sista kvällen på stads för i år och jag kan knappt vänta. Snart kommer pontus och hämtar oss så vi slipper gå till stan, tackar gud för fina vänner som han!!! Nä nu ska jag ta mig i kragen (om jag hade någon) och börja göra mig klar. Puss på er.

vi lever

trots att uppdateringen är sämre än när bloggen var nedlagd så lever vi. Jag, amanda och malin ska snart remova våra ass från läggan till Frasses för att få ännu fetare asses. Hejdå

Och du somna den natten, så vaken och drömde om allt

Dagen har inte rullat på någonstans. Har varit trött och jävlig och utan iPhone som nu är inne på lagning. Livet leker inte och nu är jag missnöjd som vanligt. Har ett stort hål i tanden också.
Stadsfesten börjar imorgon och jag säger bara HALLELUJA för hela jävla arrangemanget samt Veronica Maggio och Lars Winnerbäck. Me gusta.

i want someone who knows how to love me, without being told

Är impad av er läsare faktiskt. Trots att denna blogg inte går på högvarv av uppdatering så finns det ett antal trogna läsare. Känns ju fint :')
Ligger och fryser i sängen i hopp om att få upp värmen lite efter nattbadet och, emil och kenny just varit med om. Vi höll till i hampen eftersom vattnet är varmast där. Var inte speciellt kallt förrän man klev upp. Vi eldade en stund, åt och sedan hemgång. Hemskt mysig kväll med mina älsklingar! Nu ska jag lägga lite tid på min riktiga älskling så jag har inte tid med er readers. Hoppas ni sover gott redan!

Back in time

Hemma från Kreta och har varit de i två dagar. För en timma sen blev jag typ ensam, alla mina vänner är bortresta och dom som var hemma for på konfaläger nu. Alexandra ska få måsta stå ut med mig ikväll iallafall!
Och just det igår var min turdag. Spräckte min iPhone, tvingades knuffa en permobil+släp från mobacken till myckle och GICK hem från Mobacken till mig i klänning igårnatt.

grattis till världens finaste och bästaste fanny!

 
tog dom nyaste bilderna jag kunde hitta! JAG ÄLSKAR DIG STUMPAN :)

Update från le kreta

Hola! Blogg.se är världssämst nu för tidN på alla fronter.. Appen funkar inte ens. Aja, whatevaaah. Chillin out maxin relaxin in Kreta iallafall! Brände mig typ första dagen så jag är lite bannad från allt som intr skuggan rör vilket suger pretty hard.. Annars är de bra. Äter grekiska rätter och dricker färskpressad juice i alla möjliga smaker. Vattenmelon samt jordgubb rekomenderas till er som ska till Grekland!

jag känner det nu, jag står på toppen och jag tittar ner

Är med alma just nu, vi ska ta plats i sängen och se lite på sex and the city och somna till det. Så ja, hejdå.

We come a long way since that day and we will never look back

Är med malin för ovanlighetens skull. Vi har just tryckt lite chips och sett film. Mer aktiv än så blir jag inte ikväll, har jobbat ihjäl mig den här veckan känns det som. Fast idag när det var dags för städning av subway fick jag hjälp av Pontus, Bohman och Bessa. dom skurade och sopade lite, väldigt snälla människor!
Nu ska vi slå igång sex and the city som vi just börjat se första säsongen av. Hur bra som helst.

kvällens planer.

Nu drar jag och min familj och käkar med linas familj, nån slags avslutningsmiddag. Efter det drar jag och lina vidare och umgås med några fina. Ni får ha det bra ikväll och ta det lugnt med drickandet alla nior som gått ut, själv kör jag en nykter kväll :)

Kreta bitches

Sommarlovet är här, livet leker, och jag drar till Kreta om någon timma. Finns på Viber, Facebook, KiK, Instagram, bloggen, Twitter osvosv hela tiden iallafall, men de kommer inte gå att skicka sms till mig. Ni får ha de så jävla bra hemma i kalla sverige medans jag ska bli niggah, bye!

worlds greatest..


har tagit sommarlov nu och mår som en kung. Blev dock alldeles för mycket tårar igår då det var dags att säga hejdå till min underbara klass. Usch och fyfan säger jag bara.. Jag gör aldrig om det där igen, att måsta säga hejdå till personer man gått med i 14 år och delat ens vardag med det var förbannat jävla jobbigt, nej fyfan i helvete. aldrig igen.

Litar inte på någon och allt är hennes fel

Nu är jag här för att klaga på blogg.se
VAD I HELVETE är detta? Allt är omgjort och jag fattar ingenting. Våra älsta kommentarer har kommit upo som nya och snart tar jag livet. Ska sluta blogga tror jag. Fyfan vad besviken jag är. Nu går jag till bussen och sen till skolan för att lämna tillbaka en bokjävel. Hejdå

JAHA OCH HUR FAAAAAAAAN ÄNDRAR MAN KATEGORI DÅ? ////AMANDA

You are the fire baby

Har precis duschat efter att ha stekt i nån timme på balkongen. Älskar vädret och  jag hoppas verkligen att det håller i sig nu!!
Har kollat mitt schema för subway och jag vill bara d-ö.  Jag jobbar torsdag-söndag typ hela dagarna och kommer missa så mycket. På torsdag är det supé med alla fina nior på brännanskolan. den kan jag ju bara glömma. Sen direkt efter avslutningen på fredag sen jobbar jag ju resten av helgen också så det blir inget party denna helg iallafall!
Nu ska jag ut på ballisen igen. Hades.

i think i love you better now

Jag lever. Gör ointressanta saker. Spelat brännboll med fina classmates. Far till Kreta om två dagar och är som vanligt lost. Ska slå på en Tim Burton film och somna till den. Hörs!


I wanna die.

Trodde aldrig att jag skulle känna såhär efter ett prov, men efter att ha failat på moppeprovet med 5 fel så vill jag verkligen gå och dö, hade verkligen sett fram emot att få börja köra men icket, nu ska jag plugga och hoppas på att få en tid så snart som möjligt.. /sofia


föralltid vi.

-image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

efter en underbar helg i stockholm med min underbara klass så mår jag som en kung. Är jobbigt att veta att om två dagar står vi i kyrkan för en sista gång och sedan splittras vi och går mot nya äventyr. Kommer bli en jobbig men rolig dag. Jag mår som en kung och tar vara på varenda sekund med min klass. Den klass jag gått igenom så jävla mycket. Dem flesta har jag gått med i nio år och även med vissa i 14 år. Ni känner mig ut och innantill och jag har hatat er, jag har älskat er, och jag har fått gå igenom så jävla mycket med er. Men nu är det slutet för oss. Jag kommer dock aldrig att glömma er, jag älskar er!

I miss running my fingers trough your hair

Har haft besök av min ögonsten idag. Ikväll går jag och Linda på bio och ser Snövit. Kram


I'm going to blame the weather for how i feel today.

Den här dagen har jag inte gjort ett skrutt förutom att gå på en prommis med voffis. Igår var jag först och gjorde naglar sen såg vi balen. Ikväll är det match som står på schemat i suuurvädret, är så less regnet nu. Grattis till er som går ut imorgon och till er som tar studenten på fredag, själv har jag en vecka kvar:)!! Kramis


Jag har jätte långa naglar så det är ganska svårt att skriva

ligger i soffan och är ful som fan medans jag inväntar ett mirakel eller liknande. Har så jävla tråkigt och jag kan knappt vänta tills på fredag då jag åker hela vägen ner till stockholm för att fira olivias student. Kommer bli så jääävla kul att komma dit, shit
Nej vet ni vad. Nu ska jag äta (tidsfördrift) så hejdåå

I want to get along with my brothers

Jag och mamma har sett mästarnas mästare, grattis Jörgen till vinsten! Nu sitter vi och ser ryktet går, en helt perfekt söndagskväll. Skolan är snart slut och det känns så förbannat bra, nu är det bara vädret som saknas..


HEJ ALLA

Sitter hos frida med nå tokar nu! Eller ja, Emmy Frida och Clara!
vi harfikat och tittat på jävligt fula bilder. Ikväll har jag planer och jag ska snart hem eftersom jag ska hjälpa malin med nå lösögonfransar lool

image description


RSS 2.0