Let me know

Igårkväll åkte jag och Vanessa bil med Robin Jonathan och Freddy, var en rätt kul kväll :) 

Ikväll ska det inte bli en rätt kul kväll, det ska bli en förbannat kul kväll. Sofia och Lina kommer hit kring 4 och sen ska vi göra oss klara och sen bjuder Johan och hans friends oss på mat. Jag har iingen aning om var vi tar vägen senare, men jag ber till gudarna (passar ju bra nu när jag är kristen efter konfirmationen) att vi får en bra kväll. Ha kul ikväll gott folk!!
522386_2072495269560_1760272780_955093_1894747088_n_large

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Idag har jag äntligen gjort bort konfirmationen. Känns hur bra som helst att nu vara superkristen!! Skämt å sido. 
Just nu ligger jag iallafall och väntar på finaste Vanessa som ska komma och besöka mig, TJOHO är så glad:) ingen aning om vad vi ska göra, vi ser väl!
För att ni är det absolut bästa jag har.

i never felt like this before.




Stronger than ever

Igår hade jag en skittrevlig kväll med mina bruttor! Ska nog umgås med dom ikväll med, iallafall Lina vet inte om Sofia ska vara med än! Har iiiingen aning om vad vi hittar på ikväll, men det blir nog toppentuppen hursom:) nu ska jag gå och helgstäda lite på mitt rum,kramis


smash in to you.

ikväll ska jag umgås med finaste maja och lina! vad vi hittar på är inte bestämt ännu men såhär ser jag iaf ut ikväll. Ska ut och träffa fanny en tväris nu sen ska jag umgås med mina favvosar. Ni får ha en kung kväll!

jag ser sprickor i horisonten som ingen ser.

Är äckligt massa sjuk, men grinar typ av tanken på att måsta stanna hemma imorgon. Vi har sovmorgon och sen ska baka bullar på HKn ju. Åh life sucks when you're sick.


You belong with me

Hej bloggisen. ligger i soffan med mamma vid min sida och ser bigbrother. Gillar pinsamheten som uppstår när dom har sex med varandra. har alltid tyckt att sånt varit pinsamt. tur det har blivit lite bättre på sista tiden. Nog om sex och samlevnad. Idag har jag varit med Linagumman och fixat med mitt hår, nu är det slingat och ska inom en snar framtid klippas och löshår ska sättas i. EYeEE. älskar att jag inte kan ha pengar mer än en dag. byebye lönen.

I know i cant heal things with a handshake

Molly drog för nån timma sedan så nu är jag helt ensam. Har hängt med folk på stan idag, coolt va? Alltid kul att träffa favoritalma iallafall! Fick med mig en ring som jag redan förstört och lite andra smycken. Ska sova nu, kan behöva lite skönhetssömn...

puss


låt mig komma nära dig.

Just nu är jag så sjukt skolless och vill verkligen bara ha sommarlov nu.. Efter skolan idag så for jag, fanny och lina och solade sen for jag och fanny hem till fanny och såg film mysigt. For sedan hem käkade och sedan bar det av för att köpa moppe, så nu är den köpt, vi köpte tillbaks julias gamla moppe, den är väldigt fin och jag kommer vara vild på gatorna!! 

Mitt kvällssällskap for just, haft en väldigt bra kväll full med mys och bb-tittande. Nu har jag krypit ner i sängen och ska alldeles strax sova. Ha det så bra. puss

Man kanske blir något annat när man dör, kanske en bilhandlare eller en kantarell. Eller så blir det bara svart.

Ligger och ser pistvakt och det var där jag fick rubriken ifrån. Jag tänker ligga och se tv hela dagen. Fast klockan 4 måste jag vara i stan eftersom vi ska förbereda inför konfirmationen som är på söndag, är inte länge kvar tills jag är färdig med det här nu, guuuud så skönt !!
Jaja hoppas ni har det kul på skolan eller era praoplatser:)!!!!


I hope you enjoyed it, cause that was the last time I will let you destroy me.

Uret står på 00:20 vilket är alldelens för sent då jag ska upp sju imorgon för att plåga mig till skolan, som dom flesta andra. Fy. Kvällen räddades av Amanda då Olivia drog. Fast för någon timma sen förstördes den igen.



I miss my bestfriend

Har varit ledig idag så tog en sväng på stan med mamma idag, fick med mig en tröja och en icurl med mig hem. Ikväll ska jag och träna fotboll, lovely!!

I gotta testify, come up in the spot looking extra fly


kidnappning av emma

fan göru clara?


finaste almis

sleepover med linn


två söta moppepojkar

hej

emma sörjer att vi stog ute i kylan 100 år, hon med ögonbindel

har spenderat tid med så fina människor i helgen, tack alla för en riktig skööning till helg
Och just det, Amanda försökte prata svenska med Lee Goren och Bud Holloway idag på Subway. Hon hade fan ingen aning om att det var dom. "KAKA ELLER CHIPS?"
Tur att jag fanns där och räddade hela situationen då hon är sämst på english♥

you can light the dark up by your own.

saknar dig hjärtat..
den här dagen har varit väldigt mysig, har varit med dom absolut bästa! Imorse var jag med fanny, emil, vi hittade även linus på vägen så var med han också, sen även kenny så han umgicks vi också med. Sen så for jag och fanny till henne och duschade, såg film och ba myste, och nu innan jag kom hem så var vi med Erik, oskar, emil och kenny, hur bra är dom inte :)? har mått toppen nästan hela dagen och det är jag väldigt glad över. Imorgon är det skola.. inte allt för taggad men det är snart sommarlov så det är bara att bita ihop. jaja nog om det, nu ska jag se film med mamsen sen plugga lite och sova.

Sometimes love comes around, and it knocks you down

Hade huuur trevligt som helst igår.
Är duschad och mina fötter är helt paj. Har käkat lite kladdkaka och ikväll tror jag att jag ska umgås med Amanda. Hejraaaa
Again-anyone-close-leave-movie-favim.com-278714_large

I've got some issues that nobody can see, and all of these emotions are pourin' out of me

Linn sov med mig inatt! Trevligttrevligt. Nu ska jag knalla mot Olivia som tar så jävla lång tid på sig att fixa sig. Sen ska vi på stan om vi hinner.

Förresten så har jag kommit på hur mycket Kid Cudi vill vara som Kanye West. Dock är han ju fortfarande bra.

some die young.

idag är en rätt så bra dag. dock vaknade jag imorse grinande då jag drömt att min mormor dött :((( men insåg snabbt att det var en dröm vilket var tur. Nu ska jag på stan med mina favoriter. vi höres

I will always remember our first kiss

Tackar gudarna att jag slipper sova ensam inatt. Min finaste Lina gör mig alltså sällskap inatt med, men även ikväll är väckarn ställd för jag ska upp och spela match imorgon, dock med dom äldre!
Är sjukt glad och ikväll somnar jag med ett leende på läpparna, godnatt gott folk!!


svar.


en hemsk bild från arlanda, blek och allt var jag då.. Men älskar min mamma mest av allt!
Anonym
om ett fel närmare rätt.:
Haru utegångs förbut för att du drack för mkt och kom hem för sent på natten?
IP: 90.231.96.226
Hallå där anonym, nej jag fick inte utegångsförbud för det. Varför jag fick utegångsförbud har jag inte tänkt ta upp i bloggen. Men har lärt mig ett och annat nu, och hoppas på att det leder mig till en bättre människa:) mina föräldrar vill ändå bara mitt bästa så dom vet vad dom pysslar med, i framtiden lär jag tacka dom!

The perfect man

Igår var jag med Lina å nå friends som ni kanske redan läst. Var på dåligt humör hela kvällen tills två bestfriends kom och cääätcha upp mig och Lina, thank goood!!
Idag har jag hunnit vara och spela fotbollsmatch ute i slask,var riktigt kul faktiskt!! Kram

 


ett fel närmare rätt.

Hej. jag vet att jag aldrig skriver men absolut INGENTING händer i mitt liv. Har legat sjuk sen tisdags, tack vare amanda. Är lite bättre idag men hostan är fortfarande riktigt jobbig. Sen har jag ju även utegångsförbud eheh har haft i en och en halv vecka nu typ, kul va? får knappt göra något på kvällarna, men så går det när man är lite för
busig. Det löser sig nog snart ska vi se!

Idag har jag en toppendag att vänta mig, ska spendera den med mina absoluta favoriter, fanny och emil, mår som bäst med dom. Behöver det idag, för igår var nog den värsta kvällen i mitt liv, att ligga inne och inte kunna påverka nånting av vad som hände. ja, inge mer om det, men nu ska jag börja fixa mig, sen dra mig mot fanny för att hoppa på henne och väcka den bajsungen. Taggar dock inte att gå dit, vädret ute är ju BAJSDÅLIGT.

Ljusen är tända för dom som inte bryr sig

Har landat hemma hos mig och jag är på pissdåligt humör så mina 3 vänner har nu fått träffa den drygaste majsen i världen, kram
376359_104235633024098_103913983056263_23325_756696256_n_large

You wanna be loved

Ska strax äta gomiddag med mamma och Anton. Ikväll ska jag iallafall vara med Lina, toppentuppen!!
Älskar er

Allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Nu är min favoritmänniska i hela världen påväg till stan för att spendera dagen med mig. Hoppas hon har fått pengar och vill bjuda mig på mat eller liknande. Vi ska iallafall köpa nytt smink till henne så hon slutar leva på mitt. höh. Ikväll ska jag vara med malin såklart. Har inte träffat henne på två dagar så jag håller på att sakna ihjäl mig efter väldensbästavän<3<<33<3<33 Såja, nog med romantiken. Hejdå

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös, vart en millimeter från förfall.

Detta. Är. Inte. Min. Vecka. Nu tänker jag bli MoDo supporter tror jag.

Har iallafall hängt med Amanda och Alma idag, sen kom favoriterna Emma, Fanny och Clara och såg hockeyn med sjuka lilla jag. Mer behöver jag inte säga om hockeyn.

Hoppar in i duschen nu, vi hörs om jag någonsin får för mig att komma ut.

ny profilbild yao


Komigen nu aik

Sitter och laddar inför hockeyn nu, och jag hoppas inte på något annat än vinst för vårat Skellefteå!!


So dont you worry about me, go on. Enjoy being free

Är just nu med alma, vi håller på att se the vow men tog en paus för klänningsproverier och sminkning. klockan är nästan 11 och ska snart sova så jag orkar upp vid lunch imorgon. Ska nämnligen svänga förbi skolan och prata med lärare och hämta böcker. Jag sak fan inte på den där satans linjen, ska plugga ihjäl mig nu, dag som natt. Ni lär inte se mig ute så speciellt mycket förän sommarlovet. Hejdå era jälar

Payphone

Är inte något större fan av Maroon 5, men denhär låten är fan härlig. Den är hur iallafall nyyy och frääschh, är spyless på Moves Like Jagger. Aja Amanda, här har du något nytt att spela tills du dör.

You are what i want

Sitter och dricker te med Anton nu, tack gode gud att det finns storebrorsor!! Antar att jag snart ska avrunda kvällen och sova, sleep tight readers:')


I Will never be as beautiful as her

Sitter i onepiecen och ser hockeyn. Är ensam hemma och hör mördare som smyger runt i huset hela tiden.. Jag hatar att vara ensam. Min storebror kommer och räddar mig efter hockeyn som tur är!!


we will be victorious

Yesyes! Hade en förfärlig migrän tidigare idag men den har släppt.
Har varit på Pinax med mamma och Ofelia och kollat på fotoutställningen och träffat Big Steve igen. Malin och Sanna följde också med!

Praoen går iallafall hyfsat bra och imorgon är det bara att stiga upp 7 och cykla till Sjungande iallafall! Tur ungarna är söta.



Nu ska jag och Emma på hockeyn och jag är fasen nervös. Känns hemskt så hemskt att detta kan sluta i en guldfest för Brynäs - på våran hemmaplan.

Loool

Sitter och väntar med finaste på att fysiklektionen ska börja,tjing


I'll follow you through the dark

Snart får jag nog hämtning sen far jag och tränar. Först löpning och sen vanlig bollträning, ikväll ska jag gå och sova med gott samvete. Byeye
if fear didn&#8217;t exist. FOLLOW THIS NEW GIRLY BLOG! 

And I've got no plans for the weekend, so should we speak then? Keep it between friends? Though I know you'll never love me, like you used to

Först, ett stort fett WIHO eftersom vi vann hockeyn. Kul att Emmas egen Anders Söderberg fick trycka in en puck.
Efter många om och men blev det lite grannhäng med Olivia och 6 grabbar i Isaks inte allt för stora rum ikväll.. Varmt som fan men ganska trevligt!

Praoar på Sjungande Dalens skola imorgon. Trött och nervös är jag nu. Är inte så bra på dehär med barn.


www.fannyoliviapettersson.blogg.se

Har skaffat mig en ny blogg nu, en egen helt enkelt! Kommer blogga där mycket mer än vad jag gör här. Det är inte så många som är insatt i den här bloggen så tycker det var roligare med en ny, tog bort min gamla eftersom att jag hade haft den jätte länge och det var så många gamla inlägg där osv..
Den nya heter iallafalll www.fannyoliviapettersson.blogg.se

Someday, you will be mine

Sitter i min renbäddade säng och skriver med jordens underbaraste. Världens sämsta vecka är här och med tanke på att skolan börjar om imorgon känns det inte ett dugg bättre. Jag och pappa ska äta pizza till middag och jag har aldrig varit såhär sugen på riktig sliskmat. Jag har ont i hela kroppen och allting suger, kram

min Heidi Klum tröja

Fick en fråga om vart min tröja med Heidi Kum på är köpt. Jag tror den är köpt på gamla No1 om det hette så? Den affären finns iallafall inte kvar, men den går att beställa HÄR. Dock är den väldigt tajt i halsen så min är klippt i

If I don't say this now, I will surely break

Kvällen har bestått av Frida i Myckle. Vi såg Kvällen är din med 1D, körde permobil i snöstormen, snackade med André på Skype och skrattade tills vi grät. Jäkligt bra kväll alltså!

Imorgon ska jag nog för första gången på så sjukt länge lira lite basket, yeah. Ja, jag ska fara bara för att jag ska kunna bestämma om jag ska sluta på riktigt eller inte.

nybildN


I wish you knew how I feel inside

I väntan på Linda tillägnar jag en tyst minut åt min döende vän, Amanda. Hon har tydligen fått feber och hosta och halsont, 2 bad. Krya på dig snuttan
Scaled_large

that should be me.. not her.


I'm alright because I have you here with me

Sitter och käkar sura bilar så jag får sår på tungan. Matchen idag vann vi med 4-1, vilken dunderstart. Har just duschat och ska snart gå och börja laga mat till mina syskon eftersom våra föräldrar har farit och jobbat. Annars då? Jag håller på att längta ihjäl mig efter Lina som befinner sig ungefär 85 mil ifrån mig, kom hem unge, jag behöver dig.
love you

Tillägnar min tröja till Brynäs innan jag far på hockeyn!


Säger också godnatt

Kommer vara död imorgon. Måste ställa tillbaka dygnet innan måndag då jag ska praoa i en klass med mindre barn. Shite.


If only that someone was me

Nu ska jag avrunda min kväll. Tänker säga godnatt till finaste och sen försöka sova. Har varit inne på weheartit sen klockan 12 ungefär och blev less nu. Har ställt väckaren på 10 imorgon eftersom jag har fotbollsmatch, kommer vara rätt pigg...
Godnatt världen

Ed Sheeran

Alexandra blev less på att jag ville sova imorse så hon for, haha. Har varit med Sanya idag, sedan Ella och sedan Sanya igen. Har varit en rätt bra dag! Är sinnessjukt less på att vara vaken iallafall.

I'm not gonna need you if I fall

Har varit och sett The hunger games med Linda ikväll, sjuukt så bra film. Fick även fälla några tårar vilket jag inte gör speciellt ofta till filmer, men endel filmer är omöjliga att låta bli. Har match tidigt imorgon, eller ja, klockan 11 är det samling, så tänker slå igång the last song och somna till den, love life.


Denna snygging är med i både The hunger games OCH The last song, alltså är dom mina favvofilmer!!

bilder från thailand.


I want to go back to the place where there are no worries.

Om ord ändå kunde beskriva hur mycket jag vill tillbaka.. tillbaka till platsen där man inte behöver bry sig om nån eller nått, platsen där problemen är så små, där ingenting är fel. Platsen där man är lycklig varje sekund av dygnet. Snälla ta mig tillbaka till världens underbaraste plats, thailand.

Valerie

Jag och Alexandra ser hockeyn nu. 1-1 woowow spännande.


We're not friends, we're strangers with memories

Tumblr_lezhk6dcmv1qb4cjeo1_500_large

Im not gonna break

Malin och jag har legat och degar i sängen typ hela dagen. Ska snart börja göra mig klar för bio ikväll med brudarna mina. Blir nog bra ska ni se. Hejdå

PÄR WIKSTEN<3<3<3

Ja okej, "tapet som driverSkellefteås snyggaste la ut en bild på henne, nu tror hon att hon är något". Nej det var inte det jag tänkte säga. Skrattade faktiskt bara åt dehär när jag såg det. DET VAR DET ATT PÄR WIKSTEN (Från The WAnnadies, ni vet "This is my hometown, this iiis, my hoometoown" som spelas på hockeyn, och hans barn sjunger "Hela Sveriges AIK" låten) GILLADE ALLTSÅ DEHÄR FOTOT. Ja, det är hans riktiga användare och jag är vän med den. Orkar inte ens förklara hur jag vet att den är riktig men jag vet. OCH JA. HAN ÄR MIN STÖRSTA SVENSKA FAVORITARTISTS, AMANDA JENSSENS, GITARRIST OCH BÄSTEVÄN. Ni förstår inte hur mycket jag älskar Amanda JEnssen, jag fangirlar fan ihjäl mig just nu.

 

AAHMMmm jag känner hur entusiastisk jag är idag.


Nothing really matters, but the beat.

Ligger i min säng och fangirlar lite grann till Saturday Night Live klipp.

Snart ska jag gå ner och diska, fifan så jobbigt, och efter middagen ska jag hänga med Frida och Emmy. Yes, då vet ni var ni har mig.


when it´s black.

Men hallå där. Jag lever, det märks knappt men så är det. Mår rätt så bra just nu, och har världens finaste vänner. Har vaknat för en stund sen och nu ligger jag i sängen och gör ingenting, ska strax ta fram och göra bort lite plugg.. ha det bäst.

GODNATT

Tumblr_ljup9djkfx1qa9jwno1_500_large

flirran här

Jag har då inte sovkompis inatt, lika bra det då jag kommer slockna vilken sekund som helst. HAr vart på stan med Rachel, sen kom Lovisa. Sen har vi firat storkusen Hanna. Imorgon har jag inga planer.
Dehär är tråkigaste lovet på länge vill jag lova. Så gåre när man inte har några vänner:D!


amzan här

Har kanske sovkompis inatt.

Nu är du bara en dröm

Är äntligen hemma efter 5 dagar i Kittelfjäll!
Har haft grymmaste sällskapet och livet har lekt. Har hunnit åka nästan 2 mil på längdskidor, skulle åka 3 men tappade humöret och fick åka bil sista milen. Har varit toppenväder hela tiden och har varit väldigt trevligt. Känns ändå otroligt skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst, helt klart. 
Håller på att ladda hem Benjamin Buttons otroliga liv nu så blir bara filmtittande ikväll eftersom jag är helt slut. 
Kram på er!

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

Ser att bloggen står still när jag inte är här och tråkar ut er med mina nolifes inlägg.
Imorse var iallafall jag och Fanny på picknick ute i solen, fast solen försvann. Sen kom Malin, och efter ett tag drog dom vidare till Lina. Sen har jag varit med Linn. Då veet niii.

Bju på en gammal bild


I was made to watch you love her


Something is worth to die fore

Har landat i sängen, efter att ha degat i amandas soffa hela kvällen helt själv. I väntan på att hon och Malin ska komma hem. De tog sin tid så vid ungefär halv 11 gav jag upp och for hem!
Har det endå ganska bra med pannacotta(?) ostkrokar och mulit!

Elsas värld

Sitter i amandas lägga nu, malin och amanda har fått mig att de elsas värld så ja ligger nu och ser på det. funderar på att fara till ica eller nå å köpa chips!

Hey there Delilah

Sitter fortfarande hos Amanda. Har just duschat och Amanda&Malin sitter och ser Elsas värld.
puss

multi

Såhär snygg posé ligger jag i nu, eller gjorde. Är hos amanda nu med Malin, Olviia och amanda är och köper cola

Brb Medle!

Tar mig en sväng med cykeln till Emma xD kommer dö på vägen
Ä
Förresten är jag kär i Lee Goren:)


lisa

De här inlägget är till Lisa som verkligen är ett bloggfan tror vi. Hon sa att vi var skellefteås bloggarexD
schysssttt

Hey där

HEj där, sitter hos olivia nu nyduschat å grejer. Amanda är också här!!!!
Ikväll ska vi grilla å göra förrätt å efterrätt å saker, fuuuckyeaah

amanda har hittat hit igen

Hejsan. Har vaknat nu, lite för tidigt för att vara jag. Är hos olivia med henne och malin och jag håller på att hungra ihjäl. Senare vet jag inte vad vi ska göra. Blir väl att ta reda på antar jag! Kram

You might be with her, but i still had you first

Dagen har bestått av lite fanny, olvia, amanda och liiite malin. Ska se hungergames med Frida och Emmy, men först ska min kusin Hanna komma hit och äta kladdkaka. Hon bor i stockholm, har saknat henne!
Kan säga att ja har ett nytt addiction: Cher Lloyd

Och just det, har en sak att säga till en person.
Du som känner dig träffad, ta gärna åt dig av bilden här nere:)!


let me come home

Såg ut typ såhär ikväll^
Har iallafall kommit hem nu från en riktig lyckad kväll:) Fick spendera massa tid me fina vänner och två av mina bästa vänner, kan de bli bättre? Nej men nu ska jag sätta på en film och somna innan min hals sprängs. Har börjat tro att jag har nå slags halsfluss av nått slag.
puss

You saved me, but when you leave it's gone again

Jag hade ju bestämt att det var slut på dåliga dagar nu. Måste tyvärr säga att det gick lika bra som SAIKs match idag, alltså åt helvetet. Vet inte vad som händer med mig, men just nu känns allt bara väldans jobbigt.

Har knappt sovit denhär veckan, så nu ska jag göra det. Godnatt loverZ


every move i make

image description
Sitter hos wirre nu med olivia, malin, kevin, pontus, oskar och nån till som jag inte har nån aning om vem han är:) Vi blir här ett tag iallafall, sen ska jag hem och sova!

the end of one tree hill..

orkar inte fixa till bilderna, men erkänn, lite glädjetårar får ni allt :(
Njuter i Kittelfjäll, ska vara här tills söndag. Nu ligger jag och lina i sängen och har sett sista avsnittet av one tree hill ever, gråter för vet inte vad jag ska leva för nu :(( blir väl att se om allt igen.. Imorgon ska vi upp med tuppen för att sedan åka skidor tills vi är riktigt jävla slut. Ska väl ta en runda runt byn sen blir det av sova. ha det bäst.

Jag vill vara vanlig, vad de nu é. Jag vill göra fel och sen erkänna de

Thja, hemma från skolan redan vid 10 idag. Vissa fittor kan ju inte hålla salivet i munnen, usch

Living like a star

Skönt att de är sista dagen på lovet iaf, looooov


You can't break what broke apart

Ligger i min säng och tänker slockna nu.
Det är slut på dåliga dagar nu. Är så less. Imorgon ska jag stiga upp sju så jag kanske hinner sminka mig lite iallafall. Åhh. Håll tummarna för mig..


ASZDFXCGHJKLÖä :):):)xx


Hear the screams from everywhere

Umgick med mina fina emmy och frida idag! Sitter ju aldrig helt fel, trots att vi på senaste tiden umgåtts satans mycket. Dom är så fina:')
Ska va me Fanny och olivia nu, kan visa min jacket som ja köpte på Carlings idag


It's only a dream

Har nu varit duktig och städat mitt rum. Måste egetnlgien börja packa väskan till imorgon då vi gittar till Kittelfjäll men istället far jag och umgås med min fina!

Myser i brorsans mjukiskläder, lycka

Harry potter

Sitter och hänger hos Olivia nu, vi ser på Harry Potter. Antingen ska vi nog till stan snart eller ba köra some moped, peace


Soulmate


Living My dream

Sitter på skolan nu, har strax matte:) hade sovmorgon till 10 i 9 och sen slutar jag 20 över 1, chiiiillllldag


smarrigt

Visst ser dom ganska smarriga ut?

you can say goodbye and you can say hello

Sitter och har det jävligt bra i min klasströja kan jag lova! Huuuuur skön som helst.
Är hos olivia iallafall och vi ska snart ut me mopparna, de va så sjukt halt igår så vi gör ett nytt försök idag:)

ingenting står över mig.

Nu sitter vi i sofias kök och käkar gomat. Ikväll blir det samma som vanligt och umgås med dom bästa. ni må då ha det. hejs

moppetime

Nu ska ja äta korv sen ska ja ut å köra moppe, har tvättat den så fint idag och den är tillochmed fulltankad så HERE I COMEE!!!

My love for you


Hej

Har so nu, vi ska få tillbaka proven nu som vi gjorde för ett tag sen, hoppas på de bästa


bakabakabaka

Idag har jag hängt med mina fina! Det vill säga Emmy och Frida. Vi har bakat så jävla mycket, trodde jag skulle dö ett tag. Lite mer än 100 pizzabitar blev det, och sen massa kola. Blev två svängar på Ica också, läsk och massa skratt. Nu är jag dock less på att baka och att ens vara vaken. Ska sova NUUUuu.

Alla på Brännanskolan, pizza för 5 spänn i Cafeterian imorgon. Och sen så står jag ju också med mina snyggingar så det är bara att komma och hälsa på.

bju på en bild i konstigt ljus

brummmm

Haft en väldigt bra helg, men även den har haft sina ups and downs. Idag har jag mått bäst, varit glad hela dagen och vänner det vill jag lova er att det var det längesen jag var. Jag gav just upp hoppet om att lära mig något om andra världskriget, slängde boken i marken och nu ska jag lägga mig och sova då jag inte fick allt för mycket sömn inatt. Ska kämpa igenom denna vecka för att sedan få gå på ett underbart påsklov. Imorgon har jag och amanda första moppekursen, snart är jag, hon och malin ute i trafiken, ni bör nog akta er! Nu ska jag lyssna på musik och skriva lite med dem som får mig att må bäst.

Seriously, back off.

Igårkväll var jag med Olivia, vi umgicks lite med två snälla pojkar! Idag har vi bara tagit de lugnt och ikväll ska vi se film som vi hyrt.

I don't want you to leave me

Igår var jag i Kåge, var mysigaste kvällen på länge. Hann käka jättegod mat, se gladiatorerna, släcka alla lampor, bada så man blottnade upp och se en rätt tråkig film. Idag for jag till stan vid 12 och fikade med Lina på wayne's sen har jag varit och tränat! Ikväll tänker jag ha en innesittarkväll! Sista skolveckan kör igång imorgon och känns förbannat bra.

Flashes left in my mind, going back to the time

ska till Olivia och hämta min väska nu. Sen kommer Frida och Emmy hit och bakar pizza med mig. Var med dom igår också, vi myste i friggN och åkte permobil xD


RSS 2.0