And I told you to be fine.

Här ekar det tomt men jag slänger in nåt tråkigt inlägg då. Det roligaste som händer just nu är typ mitt dunkande huvud och oförmåga att somna. Jobbar 9 imorgon så borde verkligen träna på dendär oförmågan... Ida kommer måsta väcka mig varannan minut när vi ska bygga scen och grejer imorrn. See ya barbies


I've got that summertime, summertime sadness

Living the life överallt just nu. Idag vaknade jag i Myckle och sen bar det av till Boviken med Alexandra! Är hemma nu men ska snart till Boviken igen med Sara tror jag. Gårkvällen var konstig men mysig.
någon frågade om jag skulle fortsätta spela nästa år, mitt svar för tillfället är nej, men jag kan ändra mig.

För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt, för en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

Sitter ensam i amandas soffa och har just pratat på skype lite. Amanda herself var jättetaggad på att se nån film, men hon somnade innan förtexterna ens var slut.
Stadsfesten har levererat på kanske högre nivå än någonsin med både finaste Veronica Maggio och Lars Winnerbäck, två favvosar. Lite snopet att Lasse inte spelade Kom Änglar, men Timglas kom (!!!) och jag gick i taket.
Chillade bara runt ikväll med finaste vännerna Emmy, Frida, Clara, Matilda, Sara och joining av Filip, William och Alex sen. Trevligt var det iallafall! Såg deras konfa imorse klockan 11 också.. TVÅ TIMMAR I KYRKAN FRIVILLIGT VAR DET.

RSS 2.0