en väldigt bra dag i bygdsiljum.


with you, i am so happy!

Ligger i sängen och väntar på den bästa. Blir att mysa och ta det lugnt ikväll då jag är helt slut sen en riktigt bra dag i bygdsiljum.

prov

Första dagen på väldans länge som jag har mittbena! Luggen förstör det lite, men whatever.

Tveksam på om jag ska på träningen. Hinner inte, och prioriterar andra saker idag.


You're everything that makes me fall in love

Är hemma från skolan för cirkus en timma sen, ska strax dyka ner i biologiboken för att iallafall ha någon chans att klara av provet imorgon. Halv 6 har jag träning, inte rört på mig på hur längesen som helst känns det som så det blir kanon. Har skitmycket ångest för skolan..hihi

Set you free

tog just en bild ute innan vi gick in.
Har varit på bio ikv med lina och amanda, filmen var hur bra som helst!! Nu ligger jag och lina i sängen och måste snart sova eftersom vi ska upp klockan sju imorgon.. halv nio går bussen från skolan så!

How can I trust someone who's lying to me?

Har varit på hockeyn med Emma idag. Skönt att vi krossade HV, även om Bellemare såg ut att bli krossad där ett tag.. Myser i min systers tröja som jag har tänkt bo i ett tag, skitskön.

Det är något med stora, mjuka tröjor som gör att jag inte kan motstå dom.

osminkat lik


jag saknar dig, hoppas du mår bra.

nån bild från tjejhockeyn. Jag i blåa handskar hahaha!
Ligger i min säng och myser med amanda! Vi har varit en sväng på stan och käka på subban för ovanlighetens skull. Ikväll kommer lina hit och sover för imorgon drar vi till bygdsiljum med skolan och balderskolan, kulkul..

What we dream, is all that matters

Kom hem från skolan för väldigt längesen, hade kortdag idag, skönt. Har tydligen prov på torsdag, och ett huvvastort läxförhör. Blälälälä ta mig från skolan... Är iallafall bara 3 dagar till lov nu, på torsdag far mamma och pappa och Anton ner till Stockholm och det kommer vara väldigt ensamt med bara en storebror i huset...
Jaja, har inget annat val än att gå och öppna dom där förbannade läxböckerna nu, kram

nobody knows what she's holding back


we are the same

Sitter och lyssnar på Justin Bieber, från tiden då jag tyckte att han var bra. Eller ja, då han var bra.

Träningen idag var den konstigaste jag har varit med om. Började med tårar och slutade med läsk och skratt. Skitkonstigt var allt.

Nej nu ska jag byta musik, är less.

snygg lugg


Let´s have some fun.

haft en riktigt bra dag faktiskt. Sov ju hos fanny inatt och det var riktigt mysigt. Idag har vi varit på stan, fick med mig 2 tröjor, bikini, solglasögon och en navelpiercing. Nu ska jag se bigbrother, sen en film och plugga lite. Väskan är iaf packad och på fredag drar jag somsagt till THAILAND!!!

Are you ready?

Har varit på stan med Lina osv. Fick med mig en tröja hem också, så nu har jag alltås 0 spänn kvar tills den 20e. Jag kommer inte kunna göra en enda sak som kostar pengar, men what to do??
Jaja, ska iallafall bara vara hemma ikväll, var längesen jag hade myskväll med familyn och nu har jag bestämt att det är dags:)

As long as I'm in the game, you'll never win

I morse fick jag ett konstigt ryck att jag skulle laga plättar. Utan en aning om hur man gjorde så började jag steka dendär smeten som jag hade googlat, och jo, jag var riktigt bra på dedär med plättar!

Ska ringa hit fanny och sofia ett tag hade jag tänkt. hihi hejs


If only i knew how


Är på anderstorp med Alma nu, vi hänger vid datorerna och sen ska vi på stan tänkte jag.

snart är jag såhär brun igen!!!


schalalalala.

Ligger hos fanny nu :) har varit med hon och filippa ikväll och bara haft det mysigt. Sover hos fanny eftersom vi är lediga imorgon, blir supermysigt eftersom jag typ inte varit med fanny på 100000000 år.

fiiina

fin bild amir har som bakrundsbild på mobilennnn

GULDET SKA HEM TILL VÄSTERBOTTEN, TILL SKELLEFTEÅ AIK

Sitter med Lina hemma hos mig nu. Vi ska strax ut en vända sen ska vi se Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko med dipp och chips. Hon sover hos mig inatt. Kram på er

Jag skakar av rädsla och skräck

Har varit och mystpyst hos Mandy med hon Malin och Alma. Slängde i oss några subwaymackor och sen sov vi...... 
Ikväll hoppas jag att Lina kommer hit och sussar, var ju hundra år sen jag umgicks med min lilla prinsessa. kram på er

Oh my love i swear youre perfect. Perfect for me

Igår var sjuukt kul. Hade nog ett leende på läpparna hela kvällen. Eller hela dagen var kul. Började med Luleå med Malin och maja sen kvällen var underbar. Är nu med Majs Malle och Alma och vi gör inte mycket alls. Åh jag är bara så glad just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Det enda som saknas nu är en apvarm sommardag sen är livet underbart

För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Gårkvällen blev riktigt lyckad trots en dålig start. Min kväll slutade lite väl tidigt men kul hade jag iaf. Idag har jag packat och provat massa shorts. Nu ska jag äta sen duscha. Ikväll far jag till fanny för mys och sen sover jag där, är ju ledig imorgon vilket verkligen behövs, skönt!

Play on

Är hemma nu, hade sjukt roligt ikväll med mina underbaraste vänner:)
Imåårrn ska jag sova sjuuukt länge och bara ta de lugnt, de är ju som sagt söndag. BUUUT vi är ju lediga på måndag så då blir de säkert nå kul:)
pusss
Orka att jag alltid gör så tråkiga inl'äggg

Live like there's no tomorrow

Far till Amanda nu!
Såhär ser jag ut ikväll!

flashing lights

HEJ VÄNNER. Idag har jag varit uppe skiiitlänge. Vaknade alltså 11. Har varit med fanny, amir, sofia, alma, alexandra och sanya. Fast alltså inte alla samtidigt.. Soften drog efter ett tag och alexandra kom senare och sanya drog typ dirren

Jaja nog med tråkigtheter. Kan bjuda på en ful bild för att kompensera ut de


såhär såg jag ut i sexan yao

I'm coming home

Är hemkommen efter en dag med för mycket käk och för lite shopping! Men bra hade vi det iallafall!

Dom  här  två  tröjorna  fick  följa  mig  hem. Båda  från  Gina,  ungefär  tusen  spänn/styck.

I see nobody by your side.

Junisdiscona gick bra, stressigt och lite väl mycket barn på det första. Mycket pengar till ledarkassan blev det iallafall! Sköönt. Spelar Amanda Jenssens nya singel lite för högt och lite för mycket just nu.. Längtar ihjäl mig till hennes platta, längtar till Kanye och Jay-Z och längtar till VERONICA MAGGIO. Waaah. Lever på dom tankarna just nu..

Det jag verkligen inte vill tänka på är dagens prov.. Blev ett HK och ett Matte direkt på varann. En vrålhungrig, nästan gråtandes Filippa fixade idag sitt livs första omprov! I ämnet jag faktiskt brukade vara bland dom första i, matte. Vill dödödö för att dedär faktiskt är sant. ursch!


Byebye

far och möter upp mina finaste nu

Take a minute

Var på stan med mamma&frida efter skolan, fick ett par träningsbrallor av mamsen!!

Thailand om 7 dagar.

421116_338697412838115_112054492169076_933922_1997044912_n_large
weheartit.

EN VECKA KVAR TILLS JAG SITTER PÅ ETT FLYGPLAN PÅVÄG TILL THAILAND!!!!!!! Ska skriva packningslista nu..

Fredag!

Vaknade nyss med feber så stannar hemma idag.. Men halv tio så ska jag till skolan för att göra bort hkprovet sen hem igen och sova! Kul fredag jag får va? Not.. Men ikväll ska jag ba mysa med lina och kurera mig!


fucking feber..

Ligger i sängen med huvudvärk och feber, har 38grader och vill bara sova hela tiden.. Måste plugga men det är jävligt tufft eftersom jag knappt kan hålla ögonen uppe.. även om jag har feber imorgon så far jag till skolan för att göra bort ett prov i hk, orkar inte hamna efter..

Vissa stunder kan det kännas ensamt.

Går snart iväg och möter min saknade bejbi som spenderar natten här tillsammans med mig. Just nu myser jag iallafall med lillasyster vilket inte händer allt för ofta, vi saknar dig elinpelin!!!
Ska nog höra med ella hur det går för henne sen börja traska iväg. Fredag imorgon läsare! Det firar vi med en bild på mig och wilma och en länk  till min egna blogg. kom dit genom att klicka på någon av bilderna!

haha

ahha orka
fett roligt

I don't know if i miss you or if i just hate being alone

Olivia drog för cirkus en halvtimma sen, sitter här med colin och har de mysigt

What are you going to do?

Sitter och ser Flickan från ovan. Hatar den egentligen, den är så fruktansvärt läskig, och börjar alltid på tvn då jag är ensam.. Har iallafall varit och tränat efter skolan, boxercise, var jobbigt och gjorde ont som tusan i ryggen, men låter inte ryggen förstöra mitt liv så far och tränar efter skolan imroogn med. Sen kommer förmodligen Malin hit och sussar och på lördagmorgon beger vi oss till Luleå med Amanda för shopping!!

Im in your heart. In your mind.

trött amanda på tekniken.
Nu ska jag hoppa i badet med ansiktsmask och musik. Kan behöva lite ta hand om mig själv lite, mår illa som satan och önskar att det var sommar. Kan inte göra något åt någon av sakerna.

låt sofia vara

Skolan idag var helt okej! Vi taggade upp oss rejält när vi bestämde oss för att dra till götet nästa år. Liseberg, vandrarhem, shopping, kanske fångarna på Älvsborg och tåg, snart kommer vi!

Annars då? Spanskaprov idag, HK och Matte prov imorrn,

Tycker jag Mallo ser så nöjda ut på denhär bilden! Längtar till sommarn


show me how you do.

Orkade inte vara kvar på skolan idag av många olika anledningar. Så nu ligger jag i sängen och mår bajs, hoppas pappa kommer hem snart så jag slipper vara själv för det är ibland det värsta jag vet.. Ikväll måste jag plugga ihjäl mig för har prov och förhör imorgon..

320189_2344991217376_1027868841_2744754_1220041878_n_large


I see the truth in your eyes

Skolan sööööööööööög, hade spanskaprov som ändå gick rätt bra genom lite fusk. Har matteprov både imorgon och på fredag, lär också gå bra med lite fusk. Nej, ska inte fuska, bryr mig inte om resultatet! 
Hoppas jag får träffa min fina Amanda ikväll, men vi ser väl hur det blir med den saken. 
OCH JAG ÄR OCKSÅ SÅ FÖRBANNAT GLAD ATT MAGGIO KOMMER TILL STADSFESTEN, LÄNGTAR REDAN IHJÄL MIG....
1717239_460s_large

myskväll

Igår efter skolan tog jag en tur till 360 för ett träningspass i en timme. Efter det begav jag mig till Ladan och var med mina fina. Ikväll ska jag vara med världens finaste och mysa framför bigbrother. Är sjukt less på skolan och bryter ihop typ varje dag så det slutar med att jag ligger och sover med hörlurarna i. orkar tyvärr inte många minuter med min klass då man blir nertryckt och allt möjligt.. Men nu ska jag ta och snabbduscha och äta och städa..  dags att ta tag i det nu då. puss

du kommer nog aldrig mer vara min vän

NY DESIGN VÄNNER! klicka F5 om ni inte kan se den. Headern blev dålig men den funkar ett tag.

Många onödiga inlägg från min sida idag. Jag lever för gulaschsoppa, blodapelsiner, kladdkaka och tankarna på Stadsfesten och Jay-Z&Kanye. Imorgon ska jag till skolan, jag mååste. Har ett spanskaprov att ta igen. Innan jag sätter på Glee eller Big Brother ska jag ta fem minuter intensivständning.

Ses imorgon va?

 


Shows that we ain't gonna stand shit, shows that we are united, shows that we ain't gonna take it

Nu tillägnar jag ett till inlägg om kommentarerna hära. Ett tag trodde vi nog alla att dom anonyma jäklarna hade gett sig, men sen kom det ju mer kommentarer till Amandas blogg. Jag hoppas att Amanda verkligen inte tar åt sig längre, men jag vet också hur svårt det är att inte göra det. Ni verkar ju aldrig kunna sluta så jag tycker att hon har gjort totalrätt som anmält. Förstår inte vad det intressanta är med det är ens. Har ni inte skrivit kommentarerna så tycker jag inte ni ska bry er om anmälan alls. Även kommentaren till Maja var en jäkla massa onödig. Varför sänka någon annan sådär? Nu får ni fan ta konsekvenserna om ni skrivit en kommentar, och sen hoppas jag att ni inte gör om det. Vi är less. Jag är så jäkla less, och jag har inte fått en enda hatkommentar än.

Angående aklagelserna som har kommit om att vi hatkommentarer till någon annans blogg. Jag vet ingen av oss som ens läser korkadebrudar. Jag gör iallafall inte det. Ingen av oss har hursomhelst kommenterat, ni kan ju få våra IPnummer eller polisanmäla den kommentaren om ni vill och försöka sätta dit oss. Och om vi nu låtsas att vi hade skrivit den kommentaren, så hade vi iallafall lämnat ett namn ellerhur? Inte lika fega som ni anonyma.
Tycker att ni som har skrivit onödiga kommentarer med namn på till amanda ska ha lite cred iallafall, tur att det finns några som inte är så äckligt fega. Fortfarande lika onödiga dock.

loveyou

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

glöm det jag sa tidigare om att jag och livet inte är vänner. JAG ÄLSKAR LIVET OCH JAG VILL ATT DET SKA BLI SOMMAR OCH STADSFESTEN NU. VAD SÄGER NI UNGDOMAR? MAGGIO TILL STADS? HELLOO LIVET
fyfan, jag flyger fram i lägenheten, mår inte illa längre eller nånting!!!!! WHAAAAAAAAAAAAAAA
har ett beskymmer just nu, mitt äpple trillade ner på golvet och nu kan jag inte hitta det. MEN JAG ÄR LIKA GLAD ÄNDÅÅÅÅÅ
cpglad unge
HEJDÅÄLSKAR ER <3<<33</ amanda

Filippa; MAGGIO TILL STADS

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/25469005/Veronica+Maggio+vm.jpg

Som ni kanske vet älskar jag veronica maggio, och har gjort det läänge. Kom ihåg som igår när ett signerat exemplar av Satan i Gatan helt plötsligt befann sig i min  hand på prämiärdatumet,torsdag den 27 april 2011. Lyssnade igenom alla låtar innan jag drog till junis och var lyckligast i världen! Ägde då alla hennes album. Missade henne när hon var i Skellefteå sist, trästocks 2009. Tog mig aldrig till Luleå, Sundsvall eller Umeå där jag så gärna ville se henne. Idag släpptes hennes nya turné och jag hoppades verkligen på Skellefteå, well, mitt hopp gick i uppfyllelse eller vad man säger. Har jag riktigt tur drar dom hit Amanda Jenssen också, vilket ej lär hända eftersom hon var här på sin förra turné

och jo, känner mig cooool som förmodligen är den första som bloggar om att hon ska hit.


i know moving on is a good thing. Im just scared. you know?

Jäser i sängen nu. mår illa och dricker cola. Jag och livet är inte vänner just nu.

bad me molly

Sitter med Molly i badet nu!
Sover  här inaatttt

less less less

Anonym om Pollen hör av sig:
Då kan jag ju säga så här då kan ju någon på denna blogg sluta kommentera andra kommentarer på andras bloggar, som t.ex på tvatokigabrudarsblogg så kommentera ni eller någon av er "är det inte pinsamt att bresa för allt å alla;)?" hmm.. ska ni säga ni är typ tre å tro så jävla mke.. visst inte alla i denna blogg men de flesta av er. det var de jag ville säga!


HEJ!!!! ville bara säga att det inte är någon av oss på denna blogg som kommenterat. Menar, skulle vi skrivan något kränkande skulle vi också vara fegproppar och göra det anonymt precis som alla andra. Förstår ni inte att det är någon random som tagit våran blogg och kommenterat med? det är en baggis. Man behöver inte ens vara smart för att komma på något sådan, cmooon bitches

Kram på er /amandfa

Scary monsters

Har varit och röntgat min rygg idag. Efter det umgicks jag med mina spanskaböcker en stund eftersom jag inte läst på något alls till provet som är imorgon. Och torsdag och fredag har jag matteprov, skitvecka!! Något som glädjer mig just nu är att jag får prata med jordens finaste.
Tumblr_lycih6ey7e1qarrt5o1_500_large

Pollen hör av sig

Hej kära bloggläsare. Hur mår ni? (inte för att jag bryr mig men det är ju alltid nånting när ett blogginlägg börjar trevligt)
Mamma kom just in, kallade mig AMANDA JOHANSSON och då förstod jag med en gång att det var allvar. amanda har fått post från polisen. Självklart hände det här som alltid händer när ens förälder ropar på den sådär argt och kallar en ens hela namn. Hjärnan gick på högvarv för att hinna klura ut vad jag gjort för dumt för att hamna i polisens händer men då var det brevet om anmälan på dom kränkande kommentarerna på aamzan. Ni tänker säkert " ååh klarar hon inte av att bli kallad hora ett par gånger??" Jo det gör jag, men det finns andra som inte gör så jag tänkte sätta stopp för dom jävlarna en gång för alla. Tack åhej

Filippa: sådär ja, stina!

Nu ligger jag i amandas säng, vi sjukar tillsammans. Vi har tryckt pizza och druckit cola, nu är de one tree hill som gäller! Fast först dunka lite one direction kanske... Tjejorna i min klass smittar ju fasen av sig:(

 


Multivitamin

Sitter och dricker min multivitamin som vanligt..
Snart ska jag börja gå mot nordanå där vi ska vara hela dagen och typ ''släktforska'' (?).
Blir mat på balder också, håller tummarna att jag inte tappar brickan eller något pinsamt.

Svar till stina

Jag tänkteockså att jag kunde svara på stinas kommentar från mig!

Filippa är ju som sagt med i bloggen, och Ella har som jag tappat kontakten med.. Tråkigt.
Snackar fortfarande med henne osv men vi umgås inte lika ofta!

svar till stina

Nej, jag bråkar inte med resten! Har väl bara tappat lite kontakt. Har bara viljat vara hemma ett tag, så vi hörs väl inte så ofta längre. Har träffat amanda på skolan, varit lite med Fanny, inte pratat alltför mycket med maja men inte hört av sofia på flera veckor. Jag har haft ett par hemmaveckor, höll på att bli utbränd där ett tag. Har varit riktigt skönt. Hållit mig till mina fina klasskompisar på skolan och laget, men jag sakna att umgås med stanshetastetjejorna.. Absolut inte deras fel, sa alltid nej av olika anledningar om de frågade och telefonen går ju två håll också. Kanske dra ihop nåt snart?

 


Hockey

Var på hockeyn ikväll med mamsen! Men i tredje for jag och lina till torsplan å hängde! Nu ska jag sova.. Gnatt

 


Vad vore jag utan dina andetag?

Har lagt mig i soffan tillsammans med mamma och wilma. Ikväll ska vi ha myskväll med massa gott att äta. Alla vi är sjuka men trots det går mamma till jobbet imorgon. Tapper qvinna. jag och wilmis däremot blir hemma en dag till ihopp om tillfrisknande. nu ska jag fortsätta mitt terapiprat med Arvid. kram på er

Borta bra, men hemma bäst

Är äntligen hemkommen efter en resa med många skratt och gråt. Hade en underbar helg med mina fina! Igår gick det dock inte som jag hade tänkt, fick åka med skotermännen ner från kungsbacken och sen ambulans från hemavan till sjukhuset i tärnaby. Låg där i 5 timmar och skulle egentligen skickas till Lycksele för att röntgas, men mamma fixade så jag slapp. Ska isätllet fara och göra det imorgno här hemma i skellefteå. Är alltså min rygg som är pajmos nu, kul liv :) Har två prov i veckan också, inte rört någon av böckerna. Lycka till till mig:)!! Kram på er

i hate my life and i wanna die..

PROVET GICK ÅT HELVETE... var muntligt och jag hamnade med en som fick mvg+ och en som fick vg. Hur tror ni jag mådde? Mitt självförtroende sjönk så jävla mycket att det kom några tårar på provet.. hatar min lärare och ville bara skjuta alla där.. Visst jag fick g men ja hur fan sätter han ihop grupperna igentligen ?? men nu är det över..

Baby you're all that i want

Ser på Lost juss nu, ska träffa Ida, Michelle&Lisa på stan om ett tag tror jag, dom slutar vid halv.
Sen ska jag köpa lite kläder och sen kommer Malin till stan!

<3

 

 


Blev less..

Sitter i korridoren.. Alla pluggar no eftersom vi tydligen har det största provet någonsin, men det hade jag ingen aning om och orkar inte heller försöka lära mig något så jag tog på mig hörlurarna och hoppas att allt löser sig! /Sofia


Här blir det aldrig sommar någonsin

Är så jävla trött men kan inte somna. Dricker vatten i massvis och börjar undra om ja är sjuk. Vart är chipsen? Jo, nere..

 


Schysst sofia

HAHAHAHAH visst faan ser man att dehär är spöken och inte sockar:( vet att jag är dålig på att rita men visste inte att ja var så hemsk

 


big brother..

Har varit i Umeå hela dagen, dötråkigt.. Kom hem rätt sent men fick besök av en person då och det gjorde min dag. Nu ska jag äta lite gött sen sova. Taggar inte alls skola imorgon men bara 12 dagar kvar tills jag far, längtar ihjäl mig!! Ligger och ser bigbrother nu haha.. alltså det är löjligaste programet ever

svampbbobbb

Såhär ser alltså shortsen ut, apsköna

Hemmaaaa

Har jusst kommit in, har varit ute och promenerat med Filippa.
Vi tog en sväng förbi Sanya och hälsade på henne och hennes kattungar!
Fick också med mig ett par svampbob shorts som hon inte längre kunde ha.
Tack, dom är jätte gulligaa

I keep on ducking, keep on ducking, nothing helps. I can't stop missing you.

 

Hoppas att mitt hår inte ser så förjvligt ut på riktigt, men dehär köpte jag igår i Luleå. Delar kavajen med mamma och tröjan med frida!


they can take tomorrow and the plans we had. Just take it away. But they can never have yesterday.

nämen vad ska man säga, fint väder! Nästan så man önskar att det alltid var såhär blåsigt, snöigt och kallt. Jag lever loppan!
Kom just hem från jobbet. Har inte tänkt röra mig längre än från sängen till köket ikväll. Låter som en bra plan enligt mig. Hoppas ni njutit av helgen vänner, för imorgon är det måndag igen.

Junis

Ledarutbildningen är i full rulle! /filippa


Whatever it takes or how my heart breakes

Är vaken nu, eller det har jag varit ett tag!
Ska till junis vid tolv sen ikväll vid klockan sex kommer finaste Sofia hit

we both admit we had it good.

tänkte ba bjuda på en fin bild.
Jag och lina är vakna nu.. Men eftersom vi somna någorlunda tidigt igår så var det inte jätte tufft att kliva upp! Strax ska vi å spela badminton kul va?!?

Botten is nådd..

Lina slaggar här inatt, imorgon klockan 11 väntas badminton med våra pappor.. sen drar jag till Umeå och spenderar min dag där. Haft en väldigt bra kväll med toppen personer! Ska gå och käka nått nu sen sova tror jag. Ha det bra puss

Mina fina!

Hej babes. Just nu sitter jag i soffan ensam. Är ensam hemma också för den delen. Alma är påväg hit, hon har varit det ett tag, vet inte vad som går så långsamt. nu ska jag ut i ovädret en sväng. hades

International Love

Är med min favorittjej nu

Every goodbye makes the next hello closer.

Såg att vi hade fått en jättefin kommentar!
''mår så jävla skit efter att ha sett hur mycket hat ni får. Ni är starka som klarar av att fortfarande blogga och le, ni är alla fina på erat eget sätt. och du Maja, du är fin utan smink också. never let them bring you down, dom är bara no lifers som mår bra av att hacka ner på andra. som sagt, ni är alla sjukt fina och verkar jätte snälla! Stay strong tjejer.''



tänkte bara visa kvällens look!

det funkar va? 

HAHAHAHHAHAH det är tillåtet att skratta för jag förstår inte hur mina föräldrar kunde låta mig se ut sådär?!?!? Checka bara in håret alltså.. Det där är alltså min naturliga hårfärg, typ mörkblont, det är alltid kul att titta tillbaka haha!

det finns saker jag saknar..

Jag har jobbat ända sen 10 till 3... är helt slut! Har varit full rulle på jobbet hela dagen och nu vill jag bara sova.. Ikväll kommer linas familj hit å käkar tacos, sen får vi se vad jag och lina hittar på! Nu måste jag ta tag i mitt liv fast jag helst vill ligga i sängen resten av dagen.. men måste dusha, städa, fixa mig, och massa sånt..

Lost in luleå

/filippa


Jag och malin sitter och skrattar ihjäl oss

v>

min kväll i bilder


en till videoblogg..

hehehehe


efterlyses

Efterlyser min tröja som Maja har slarvar bort. Vill verkligen ha tillbaka den så fort som möjligt för den var ny, dyr och en av mina favoriter. Skulle bli asglad ifall någon själ där ute har lånat den från Amandas rum och är villig att ge tillbaka den. Den är ganska kort, har ficka på ena bröstet, svart och lite transparant som.


Den tröjan som Maja har på sig hära, en ficka på ena sidan som sagt. Det är som småsmåsmå tigerränder. Hör av er på facebook tack. SCHYRRA ATT NÅN HAR DEN? annars blir de fan inte kul för dig maja

HEJ

HEJDÅ

Even though what you did to me was much worse I had to do something to make you hurt

Efter en dag av att göra saker så går jag tillbaka till mitt noliferliv nu. Trivs med mina serier och läxor. HAHA det sistnämda var ett skämt. Nej men ikväll måste jag ta tag i svenskan och städa mitt rum. Match i Luleå imorgon..

börjar sakna de röda. som inte var rött..


i got troubles that i can´t hide.

Slutade ett idag vilket var väldigt skönt. Har legat i sängen och sett topmodel sverige avsnitt 3 för missade det när de var på tv. Nu ska jag ta en powernap sen dra mig mot 360 för att träna lite blir skönt, sen ska jag till Lina och äta middag, basta och ha en väldigt mysig kväll. Ska även hinna träffa "han".

My baby, can't you see how blind you made me

/filippa


Cause I'm all alone

Två dagar har det gått sen jag bloggade hära, rekord vänner. Nu är jag tillbaka iallafall! Även om det bara har gått två dagar saknar jag vår blogg, är helt bloggberoende.

Ja, vad har jag gjort senaste tiden då? Försökt ta tag i mitt liv och hittat på saker, går inte så bra. Fastnar mest framför mina älskade TVserier... Var på stan en sväng med Amanda idag, blev Olivia och Fanny också. For på hockeyn med Emma, lite standardgrejer sådär. På tal om TVserier så ska jag se Gossip Girl, hejdå lovers


another version of love.

Dagen idag har väl fungerat. Ikväll har jag inte gjort allt för mkt, gruvat mig för matteprovet imorgon bara som jag inte kan ett skit av, men det löser sig nog.. Imorgon går jag förhoppningsvis inte ända till fyra.. men vid fyra ska jag träna med mamma på 360 sen vidare mot lina där det blir bastumys och tjejmys bara vi två! Ha det bra och godnatt.

Tjejhockey!

Vi hade ju tjejhockey igår. Och fysjutton så roligt vi hade alltså!!!! Jag leverade verkligen på plan måste jag säga. Ett mål gjorde jag, crosscheckade en tjej bakifrån, och hamnade i nån slags fight som jag inte minns mycket av men slutade iaf med att jag gled i en jävla fart in mot sargen och huvudet först.. knakade i nacken och tydligen så satte jag mig upp och var helt borta haha... minns inte mycket men jag återhämtade mig fort! Efter att ha gjort detta så kan jag verkligen förstå varför killar lägger ner hela sina liv på hockey, FÖR DET ÄR SÅ JÄKLA ROLIGT!!!!!
Idag mår jag iaf som en riktig krigare.. har träningsvärk i varenda kroppsdel och känner mig helt färdig men ångrar inte en sekund!

There's no one like the other

Försöker packa ihop nå saker till imorgon då jag och en hel hög ungar rullar iväg till hemavan. Känner mig inte alls speciellt taggad nu, men jag och Maya har bestämt oss för att göra det bästa av det!!
Kommer hem på måndagkväll så ni kommer inte höra ett ord från mig tills dess, skönt ellerhur?
Åker med några kameror så bilder kommer väl förmodligen att dyka upp, kramar på er!!


Glöm mig aldrig



Anonym
om this fucking day.:
är ni ihop?:)
IP: 94.254.100.180

Ja, totalt jävla lesbiska. helt och hållet, utifrån och in!
NEJ vi är inte tillsammans, inte lesbiska eller bi heller för den delen. vi är bästa vänner i alla väder däremot, så mycket bättre än förhållanden och sånt. det där är true love mina vänner! True love.

Men vänliga hälsningar från er egen amanda!



Its a shame that it has to be this way


Satt just och läste i genom våra kommentarer. Haha vad har vi för läsare egentligen? Man börjar ju undra när det bara är kommenterer som:
"så jevla oren hy du har"
"haha satan vilken skillnad på ditt orange bruna solpudrade ansikte och din halsxD"
"Lite mer smink tack"
"Konstigt om man hatar? idiot. och du har ingen rätt att kalla andra för tragiska, för det är DU som är tragisk, ingen jävla annan än DU"
"cp barn"
"Du är allvarligt talat det äckligaste som finns, efter amanda"


och så där fortsätter det....
VISST FAN SKÄMTAR NI tänker jag då. Tycker ni själva att ni är så jääävla perfekta att ni har rätt till att säga så här om andra livs levande människor? Precis som ni har vi känslor. Så nu kan ni lyfta på era rumpor haters, ta er en titt i spegeln och fråga er själva om ni tycker att ni har rätten att såra oss på det här sättet. INGEN av oss förtjänar att ta någon av den här skiten. Blir mest arg för kommentarerna om mina vänner. ÄT BAJS säger jag till er anonyma

MVH EN ARG AMANDA

Amanda svarar

elin om this fucking day.:
lite konstig fråga, men hur långa är ni?:)
IP: 95.155.241.93

Öh, ifall jag ens hade koll på hur lång jag var. 165 kanske? Sofia är dock någon cm längre än mig vilket gör henne till kanske 167 om jag inte är helt ute och cyklar. Kul fråga förresten, haha.

MEEEN nu såg jag att jag missförstått, trodde kommentaren var till mig och sofia eftersom den var publicerad där det finns en bild på bara oss två. Ingen har skrivit upp sin längd så jag tänker chansa hejvilFilippa sträcker sig lite längre än oss andra, 170 tippar jag på. Maja är någonstans därikring hon med. Fanny är 155 om inte längre. Snart lika lång som vi andra!



finns ingenting jag vill mer än det här.


You're my only hope

ingen uppppppppppppdaterar här så slänger in en bild på jag och Li

Why can't I just get the fuck over you?

Har varit och tränat idag hade feber så var ingen höjdarträning. Ska snart hoppa in i duschen och sen går jag och lägger mig. Är skittrött på allting och tänker sova i hundra år, minst. Kram på er gott folk, er också haters
från alla ♥ dag

this fucking day.

Denna dag blev tillslut väldigt lyckad. Skolan var åt helvete, hade 2 muntliga nationella prov som gick sådär.. och hade bara en massa jobbiga lektioner. Efter det så var jag med Lina och gjorde lite ärenden;) Ikväll har jag varit på vb med lina, var inte alls bra, men sen for vi hem till mig och vid tio for hon hem. Och från tio till nu så har jag umgåts med min valentine, mer om det behöver ni inte veta men min dag blev lyckad till slut iaf. 

Och med bilden^ vill jag berätta till min fina amanda som jag knappt har haft kontakt med idag, Hur jävla mycket jag älskar dig min fina.

bara så att ni vet

amanda jenssen ska släppa ett nytt album till våren och min alla♥nsdag är nu perfekt.


Glad alla jävla hjärtans dag/8C


alla vet vad det är för dag idag

Tumblr_lzdl10jdin1qjscedo1_500_large

i would lie and say that you are not on my mind.

Imorgon är det ju alla <3 dag. Jag kommer fira den med två väldigt fina personer så kommer slippa sitta hemma och gråta för att jag är ensam eftersom jag inte kommer vara det. Har iaf varit i backen ikväll med lina och en massa bra folk. Det var riktigt roligt och är helt slut nu. Måste läsa pojken i randig pyjamas till imorgon.. så ska väl ta tag i det nudå.. herrå


Runaway baby

Cpdag. Allt känns jättekonstigt. Vet att jag lär vakna med världens träningsvärk imorgon, wiho
Ska fortsätta lyssna på min spotifylista nu, fan så bra den är
/Filippa


Du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart

For till Linda en stund efter skolan men kände verkligen hur hungern tog över och jag var absolut inte sugen på deras musselsoppa, så tog mina sista krafter för att ta mig hem. Ikväll ska jag och träna, feeels goood!!

Hello

Har mer än halva dan kvar känns det som.. Slutar inte förrän fyra:( har just Haft möte om tjejhockeyn som är på onsdag! Nu har jag no och det är lila tråkigt som vanligt..


grammy

Kanye och JayZ vann en grammy med låten Otis trots att de inte är på plats. Rihanna plågade mig igenom en förjävlig version av We found love, sen gjorde hon och Coldplay "Princess of China" helt okej låt! Nu gör Coldplay den fina låten Paradise. Vad hände i början? Tur det låter bra nu iallafall. Adele vann en grammy också. Ca. 68 nomineringar kvar då

 


sju minuter kvar

Och rihanna är så sjukt ful ikväll. Ge tillbaka Shakira hennes hår


liket

Det är dags att försöka låta dig gå


Natti

Går och lägger mig nu, ska upp 01:45 och se Grammy Awards på TV11. Håller tummarna för Amy Winehouse&Tony, Kanye&Jay-Z, Eminems gäng och Skrillex.


you are my lollipop.

matchen sluta 3-1 men jag spelade inte en enda sekund.. tråkigt att vara bänkvärmare. Men hade ögongodis på läktarn så det var lugnt. Imorse tränade jag iaf på 360, var riktigt skönt. Sprang i 20 min sen styrketränade jag. Nu ligger jag och käkar djungelvrål.. har en oöppnad påse till och börjar fundera på var amanda håller hus!! Ikväll ska jag inte göra mycket, ska strax gå och duscha och ha inpackning osv osv osv osv.. Nu duschen då, HEJDÅ.

Being the way that you are is enough

Hade en kulig kväll igår och träffade massa fina vänner. 
Idag har jag inte gjort ett nå, och tänker fortsätta i den stilen. Måndag imorgon vilket innebär skola, life sucks.
hej kompis

I don´t wanna be anything other than me

Är med malin, hjedå.

just trying to help, hurt everyone else.

Jag ska träna snart och mår hur illa som helst , hejdå.

Klicka på bilden

Myssöndag!

Ligger i soffan och myser i kevins aiktröja som jag tydligen fick i fredags haha! Ser skidor med mamma som är dötråkigt men vad gör man inte för att få frukosten gjord.. Om två timmar har jag samling, match idag och jag är tyvärr lika otaggad som alltid:( /Sofia


ny profilbild

Sitter och pratar med nå töntar på skype nu, bland annat alma. Ikväll har ska jag återgå till mitt no-life och sitta ensam hemma.

Jag har inga vänner jag har inga vänner jag har inga vänner jag har inga vänner.


Never opened up to anyone

Åker hem till läggan nu, fanny kommer dit snart. Det blir mysigt!
Ska också ta något att äta snart tror jag, dying over here!!!

hej


Amzipamzi.

Du är det bästa jag har. våga fan inte ens nästan lämna mig. LOVE U

No church in the wild

Jag känner mig helt död och degar till chips, godis och Desperate Housewives, ovanligt huh?
Nu börjar det bli väldigt spännande här, bye

 


You don't have to be alone

Fick en kommentar om att jag har oren hy, och att jag använder mycket smink och ja! Ni har ju alldeles rätt. Hade jag inte haft så förbannat jävla oren hy hade jag inte heller behövt sminka mig såhär mycket? Jag valde inte att få den hy som jag fick, hade jävligt gärna bytt bort den, men det går inte. Och jag har provat i stort sätt ALLT för att det ska bli bättre, men det går inte. Och jag tycker du som kommenterade det kan sköta din egen hy så du slipper se ut som mig, och nästa gång ska du sluta vara en sån jävla mes och säga vem du är. Kokar över på såna som dig och alla andra som kommenterar anonymt, stå för vad ni säger eller var bara tysta. Jag är helt jävla medveten om hur jag ser ut? You don't have to tell me! Du hade också gjort allt för att sminka över ditt osminkade fejs om du var jag, so think before you speak!!


bättre :D:D:D:D:D:D:D??

Watch the throne

Jaag och sanya har suttit barnvakt ikväll! sjuuuukt roligt var det. Vi var hur bra som helst om jag får säga de själv.
Kanye and Jay-Z, seeya in April

 


i didn't mean to end his life

H&M 50:-

Don't let me into my zone

Har hål typ två timmar ensam.. Får inte vara med på HKn idag, satans allergier. Känns inte alls kul att sitta ensam med HKteori i ett grupprum. Min festis, musik och min iphone tröstar mig ett tag.

 


The best feeling is when you look at him, and he's already staring

Älskar dig mest på hela denna jord, vi föralltid.

tur

Jag och fanny skulle till hennes junis på mobacken. Först missade vi bussen och när vi fick skjuts funkar inte kortet till lokalen.. Sånt händer alltid mig och Fanny tror jag.
En bild på mig och hedman nu tror jag.

 


Jag ryser när jag hör ditt namn.

Fick alldeles nyss besök av mina två favoriter, älskar när dom bara spontankommer. Nu ska jag ta och lyssna på hemsk musik och gråta en skvätt för jag orkar inte vara glad längre. Hejdå!

All the right moves

Ur&penn 50:-

You don't know anything about my pain

Efter skolan for jag och tränade på friskvårds med resten av laget, var spinning så ikväll sjunker jag ner i soffan utan dåligt samvete. Imorgon är det äntligen fredag, känns så himla skönt med helg igen, och inte bara det, imorgon kommer även världens bästa Li på besök! Längtat sen vi bestämde det!!


Tack för att du gör mina skoldagar tusen gånger enklare.

wlekafmpos



Gina 10:-

You never find anyone better than me

Just chillin i ett grupprum med mina syslöjdare! Vi ser oliver twist, eller ja, ser och ser..
Fick sovmorgon, missade bussen, ja de vanliga ni vet. En medlebuss räddade iallafall min dag!
Brb oliver twist -.-'


städat garderoben.

Alla mina tröjjor^
Så mycket rensade jag bort^
HAHA helt jävla galna var dom!^
Ikväll så har jag städat min garderob och det var riktigt skönt att bli av med en massa kläder och äntligen få ordning och reda så man kan hitta lite kläder där inne! Blev totalt fyra icapåsar men efter ett besök av mina fina vänner så var det tillslut endast 1 påse HAHA.

I got a big ego, such a big ego

Läxor läxor läxor. Hur skoltrött som helst, vill bara spy på allt som heter skola. Mina inlägg är ungefär lika positiva just nu som mitt liv är, waaah.

 


You and i collide

ALLT LAGGAr sÖnder

Du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet

Var ju ute och prommenerade till stan och tillbaka nyss, vilka brudar jag har alltså! Lina fick stå ut med mitt emotalk från morön till sofia och sedan från sofia tillbaka till morön. Frös inte ens när jag gick, bara påväg till sofia, fick låna rosatäckisar av henne därifrån till stan och hem igen, snäll som hon är. Aja, ville bara säga att dom plus maja och alma är mina finisar. Är så glad att jag har er!

är skit arg

är skit arg!
vi for alltså till träning, nej såklart så ska de va nå jävla koferans sak ist eller nå
fucking shit

I just wish i could sleep and not wake up

Blev ingen fotbollsträning, istället far jag och tränar barbell med mamma och pappa ikväll, vet knappt vad det är. Någon sorts skivstång?? Jaja, blir kul, herrå

träning

drar och tränar nu

Så här ser min lillasyster ut när jag får bestämma!

Kände att det var på tiden att wilma bytte profilbild så hon fick min hjälp. Söta du!

Actin' like the summer ain't mine

WaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAHHhhhh. Beeptestet gick sämst och måste nu plugga järnet. Spanska, svenska grammatik, svenska klassiker och lite matte. Skippade träningen för att jag ska plugga, kul liv.. BRB GLEE

Det förra inlägget var anton som skrev, vet inte vem det var han saknade men har alltid trott att den snubben hade en thing för killar.. skojas♥


Why can't he just come back?

Hej bloggen, har en så kallad dålig dag idag:( saknar honom sååååå mycket! Var iaf vääääldigt länge sedan jag hade sällskap nu, tråkigt som faaan:(:(


Jag har glömt dig en vacker dag.

Ska sova nu så jag orkar upp imorgon, Alma är här också. Ses på bussen imorgon Emil

we were wild and free

Hej allihopa. Är med malin och fanny nu, är ganska fin idag så tänkte bjuda på en bild :) Har just varit på pizzan och köpt cola, lifesaver. Hejdå!

"Filippa du vet väl vad vi ska göra på gympan imorgon?"

tamittlivtamittlivtamittliv.


Jag vet att allt är förändrat och att allt är förlorat. Ändå försöker jag le för jag hade dig, en liten stund och det räckte.

Idag på skolan efter nationella stötte jag på min bästavän fanny, hon och jag var nog dom första på hela skolan som var klar med proven, vet inte om det är något bra eller dåligt. Gjorde iallafall några fel på det där satans provet. Man ångrar alltid att man inte kollade lite noggrannare än vad man faktiskt gjorde. Ska aldrig mer slarva på ett prov. Iallafall, stötte på fanny, klagade lite över hur ful jag är idag och sen valde jag att åka hem eftersom jag tror jag har urinvägsinfekton och jag vet, det är kanske inte sånt man vill läsa men jag var tvungen att skriva det, yummie.

Vet inte vart jag ska ta vägen

Kom hem från stan för jättelängesen!!! Har varit och käka subwaykakor med Amanda, kul som stryk.


PROV?!

Satan vad det finns onödiga människor, och satan vad dom kan lägga onödiga kommentarer. När jag tittar på dessa människor känner jag bara hur allt inom mig brinner av tillfälligt hat. Grrr
/Filippa

 


Får rage

JUST NU HATAR JAG MIN KLASS. Inte en chans att jag köper en illuminatitröja som klasströja, Inte ens för pengar. LETS BYTA KLASS FÖR EN JÄVLA KLASSTRÖJA. Batte får följa med mig! /Sofia


Life goes on, it gets so heavy

Så less. Jag är less på allting och vill ha sommarlov. Faller seriöst in i någon vårdepression och vad jag än gör längtar jag till soffan och desperate housewives eller sägen och Glee eller Gossip Girl. Känns som att ja alltid skriver om dessa serier, men dom är mitt liv. Kommer snart börja tro att jag lever på på Westeria Lane, Mckinley High, Tree hill eller Manhattan:(
Lever i mjukisbyxor, största intresset är mat, har inte sovit borta eller med någon sen andra skolveckan, och vill ungefär bara lägga mig och dö tills sommaren.

 


Apologizes doesn't fix broken hearts

Komme hem från träningen för en stund sen.
Skolan idag gick så sakta att jag hade hunnit springa till Kina och tillbax innan ens halva dagen hade hunnit gå. Jippi, nu ska jag dushca. kram

Även om det är över nu.

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

You got that one thing


Hittade denna läckerbit en bit bak i arkivet. Älskar er! Ni är sååå fina♥
Sitter iallafalll i min syrras rum nu och ser på när hon spelar tvspelxD
Har varit hemma från skolan idag, hade sjuukt ont i magen när jag vaknade, imårrn MÅSTE jag till skolan eftersom att vi har nationella i svenska. Önska mig lycka till..

All we ever do is fight, on and on

Jag sitter på junis med massa barn plus ida mich och lisa! Vi ser bron från Terabitia eller något. Fattar ingenting!:)
Idag hade vi idrott utan killarna, grymt kul! Hade även hål=pizzatime

 


Hej

Jag är trött och ska söka mig mot sängen.Klarade av hela skoldagen.Grattisamanda

Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.

Har just börjat se Gossip Girl season 5, gosh vad jag har saknat det. Känner mig riktigt aktiv i seriernas värld. Bara idag har jag sett två avsnitt Glee, fyra avsnitt desperate housewifes, ett One tree hill och ett Gossip Girl. Saaatan så insatt jag är

 


Jag vaknar upp i min ensamhet, vill vakna upp i min dröm..

saknar dig pruppis.
Idag har jag inte gjort allt för mycket roligt, matchen vann vi med 7-1. Efter matchen for vi på coop och Jysk, haha jag och pappa var så himla barnsliga på coop så hon ville inte ens gå med oss, HAHA skrattar då jag tänker på hur roligt vi hade. Sen så for vi hem och sovde lite, vid sju for vi till flygplatsen och hämtade min fina syster som ska vara hemma till torsdag. Nu ska jag smsa sen slumra.

FML

Orkar intee
Dehär är en sånhär dag då jag bara vill whina tills jag somnar. "dagarna rullar på" är inte något uttryck som passar mitt liv just nu eftersom dom jävlart rullar segare än sirap rinner ut ur en flaska. Nu har jag snart träning, wihoo.

 


En hora är någon som säljer sig. Inte ditt ex som har dumpat dig.

Är med malin nu, hon sovde här inatt!
Vi ska snart äta pasta å nå sås som mamma lagar åt oss jusst nu. Sen ska vi till Olivia, hon vet inte om nånting men så är deT!

he-he

Såg att videoinlägget ploppade upp på amandas blogg och jag har ingen aning om hur jag gör.

för ingenting är längre värt.

http://data.whicdn.com/images/20225168/blair-waldorf-boy-chuck-bass-deal-ed-westwick-Favim.com-242354_large.jpg

Om jag kunde drömma

tänker sova godare än någonsin nu. Natti folket!

know the way and still so lost

Orkar inte ens skriva, är på sämst humör. Hatar när människor man älskar faktiskt än en gång bevisar sig vara idioter. Men what to do när man älskar dom? Ska man blunda för det eller faktiskt låta sig själv inse att personen inte kommer vara en mindre idiot imorgon?


En väldigt bra dag.

Imorse drog vi oss till Umeå för shopping och match. Fick med mig ett par byxor, en tröja, halsduken ovan^ och lite annat smått och gott. Matchen förlorade vi med 8-4, jag spela dock bara sista perioden och släppte in 1 mål så jag är rätt nöjd med min insats, men hade varit sjukt skönt med vinst.. men vi taggar till imorgon istället då jag har match på kaplan klockan tolv.
Ikväll har jag varit med Lucas, Amanda, Maja, Lina, Bulle och Hampus. Vi har inte gjort allt för mycket, bara myst i Amandas lägenhet och haft det bra. Fick skjuts hem vid tolv och nu ligger jag i sängen och ska strax lägga bort datorn för att dejta kudden.

godnatt.

a pretty face doesn´t mean a pretty heart

Tumblr_llme0dlaf11qfnvefo1_500_large

Medans jag trodde att tiden läkte såren förstod jag att det bara blev värre

Sitter hemma hos Amanda nu, vi ska ha skitkul ikväll. 
Hörs
hej

live you life

Vaknade som sagt hos Amanda idag, for till Olivia sen ner på stan, när träffade vi lucke å hampe så dom hängde med till olivia!
Sen efter ett tag komme bulle dit ett tag också, vi satt typ å snacka å såg på film:) Nu ska jag ner och äta sen kommer det troligtvis bli en toppenkväll tonight!
puss

mölly

jag är hos möööllie nu. Vi sitt å prata med Oscar och filip på skype, snart ska vi väl fortsätta se hockeyn


dftba

417564_223742117718585_100002483947879_443682_822522592_n_large
Har jusst vaknat typ, ska snart fara från amanda och sedan hem. Ska förbi olivia ett tag också tror jag!
men nu ska jag börja packa för mamma kommer vid halv.
pussss

Min kväll.

har spenderat min kväll med en massa bra folk sedan drog jag och lina nånstans för att träffa Rasmus och det ångrar jag djupt, aldrig frysit så mkt i hela mitt liv, men fick skjuts hem sen och det tackar jag den personen för sjukt mkt! Min kväll slutade tidigt eftersom jag ska upp halv åtta imorgon för vid halv nio så åker jag, lina och våra mammor till Umeå för shopping sen har jag match vid tre i Umeå så det blir bra. Ska försöka sova nu i världens mysigaste tröja, tänkte att ni ville veta. GODNATT

stone

Taggar kvällen, bjuder på en bild av kvalité

is it the look in your eyes, or is it this dancing juice?

En extremt trött Filippa bestämde sig just för att inte vara akitv ikväll.

Annars då? Ser ut som en kräfta med acne i ansiktet efter HKn, är tröttast och lessast i hela världen och vill somna på datorn.

LOVE MY LIFE<3<3<3<3<<3<33<<3<3<3<33<


I was your cure & you were my disease. I was saving you, but you were killing me.

Är hos Amanda nu. Kan ju inte precis säga att vi har så nya bilder tillsammans.
Ska sova här inatt tror jag, om jag får för mamsen!

Baby you light up my world like nobody else

Dsc03998_180886509_large

They say "what goes up, must come down", but don't let me fall

Sitter och lyssnar på B.o.B, fortfarande sååå härlig. 2-1 i hockeyn, bitches och en trött Filippa. Tog bussn hem och de tog längre tid än vanligt. Tiden går sakta när man är arg

fina

boy you got my heartbeat runnin' away

Läget yao? Fredag imorgon, underbar känsla. Ska kriga mig till skolan och sen ser vi vad kvällen bjuder på för gosaker. Ha det bra, kryper under täcket nu och somnar till oth.

Det fanns så mycket jag ville säga men allt jag fick ur mig var att jag saknade dig.

Helu, amanda i farten!
Var i skolan idag (applåd till amanda) när sista lektionen var slut kände jag verkligen vilket leende jag fick på läpparna, kände mig så satans stolt över lilla jag! annars då? Saker och ting rullar på, jag är utan pengar eftersom jag panikshoppade för att få upp mitt humör, jag äter i sinne eftersom jag inte har något annat att göra så vågen visar inga positiva siffror, tur jag inte bry me så hårt xD, håller på att svettas ihjäl men tar jag av mig något av mina klädesplagg fryser jag till döds. JA så bra är mitt liv på ett ungefär. Tack och hej!

I need you here with me.

Hur jävla irriterande du kan vara så är du endå den som alltid får mitt humör på topp på dagarna, har känt dig jävla massa länge nu 9 år typ och jag hatar att vi kommer skiljas åt om mindre än ett halvår...  love u boyfriend♥

jag var fast på botten.

HAHA även om jag bor typ 5 meter från skolan så packade jag på mig kläder när jag skulle gå till skolan, och tacka vet jag det!!!!
Intervjun idag gick bra var inte lika hemskt som jag trodde haha, trodde jag var ensam som skulle bli intervjuad men det var en massa andra tap som också skulle bli intervjuade och fotade så jag blev fotad med dom -.- den bilden kommer inte bli fin nånstans!!!!!! Men ska hålla utkik i tidningen och se hur mkt jag har skämt ut mig! Aja, ligger i sängen nu med lina, vi har vare på max och käkat och ikväll taggar jag träning xD

Just chillin

 

 


on top of my game

Väntar på att lovisa och malin ska sluta, blir att hänga dom före hockeyn med emma.
nu ska jag och Eminem fortsätta att umgås,hejs.

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


klicka på bilden


satan så nervöst.

haha ska inte ha tjocktröjan på mig idag men höll på frysa ihjäl så tog ba på mig den. Idag ska jag bli intervjuad av norran, är riktigt jävla nervös men det går nog bra! Nu ska jag ge mig ut i kylan och gå till skolan, brrrrr

nu har även jag en egen blogg igen

klicka på bilden eller HÄR för att komma till min egna blogg.

Stannar såklart hära också, så vi får se hur länge min egna är igång.


Let it rain over me

Nu har jag och Alma landat hemma hos mig, har ätit kinamat och ska nu ut en sväng! Hade hoppats på att Lina kunde komma förbi och sätta färg i mitt hår men hon sa emot. Synd! Låter Alma göra det. INTEEE AGGHAHA ADGÅPAGYMÄÖ LLOOOL ROOLING ON THE FLOOR SKRTTAR LIKSOM HIH

ksrbgnpmösf

Väntar på att Olivia ska komma, vi ska å gymmaaaaaaaa.
Ja må då säga att Olivia aldrig kan passssssa tiderna.
fucku

glad att missa

Missar detta idag, är hemma eftersom mitt huvud kom sprängas annars.


RSS 2.0