sorry bloggläsare..

Ni hittar oss på:
Sofiaalundqvist.blogg.se
ajoo.blogg.se

stress

Hejsan människor.
Tänkte bara meddela er om att jag har få sex stycken finnar dmo senaste dagarna, dom är bredvid varandra och jag har verkligen klurat på vart dom kommit från och ja, det är ju för att jag varit så dum i huvudet att jag har sovit med puder och annat smuts i ansiktet så imorgon efter skolan (ryser av ordet) ska jag ner på stan med mina vänninor och köpa sminkborttagning för min gamla är väldigt borttappad. damn it.

please take a look at me.

Igår var själva konfirmationen, gick bra men var jobbigt att ha kramring och säga hejdå till alla :( men på kvällen styrde vi ihop mys hos jossep, vi var alla förutom 4 stycken så det var lite fullt hos josse, men vi drog på ica tillbaks till josse körde galenpanna sen till alhemslekparken för att köra kurragömma sen maffia resten av kvällen! Älskar min konfagrupp och ångrar inte 1sekund att jag fortsatte! Idag ska jag nog vara med fanny, är inte allt för taggad på skola imorgon men det är väl ba att överleva det också. kram på er

Kroatien resan 2011♥

Inleder det hela med en väldigt charmig bild på mig och robin, mycket vackert.
Detta är då min charmiga linje när jag fortfarande var i kroatien sen kom jag hem till skellefteå och nu ser jag ut som ett lik igen. Resten av bilderna är tagna av Jelena!
Stranden som var 100 meter från där vi bodde. Helt okej kan jag ju lugnt säga att det var!
Norge-folket började volta i vattnet, blev tokhärliga bilder!
Vet inte riktigt vad de här är för bilder, minns inte vad vi gjorde. Set inte normalt ut iallafall
Skulle aldrig någonsin klaga på denna bild, sandra ser både blek och svag ut, det är i sånna tillfällen jag är som gladast
Back on the beach
Från finland när vi mellan landade där, sov alltså på golvet. Halelulja moment

take control of me just for tonight

Gårdagens outfit blev dagens eftersom jag inte sov hemma, vi ser om jag orkar byta sen. Har fan inga kläder längre, vet heller inte vart dom har tagit vägen.. Men snart får jag pengar och då blir det massvis med shopping tillsammans med alma i umeå eller liknande, någonting att se framemot. och på tal om att se framemot så ska jag prata om motsattsen, skolan som börjar om imorgon, något jag INTE ser framemot. eller bara att få träffa min snutte vendela♥

godnatt


never mind i´ll find someone like you



vem är detta?


and now that i want you, you are moving on.

bytte profilbild igår, molly gillade den inte.

follow me to the end.

ni är världens bästa.
Konfan börjar lida mot sitt slut och jag är förbannat ledsen för det.. har haft dom 3 bästa veckorna på hela sommarlovet! ikv är det iaf middag och redovisning, kommer bli riktigt roligt :D Imorgon är det själva konfirmationen, i moröbackekyrkan. nu ska jag iaf ba klä på mig nån tröjja sen drar vi väl. Kram på er

taste me, drink my soul

Går ut och fotar nu med molly och alma

there's a lie in believe

Stort grattis till fanny som klarade moppe provet igår. Skönt med skjuts till skolan everyday!

äntligen.

hemsk bild, men imorgon kommer min älskling hem. hoppas hon vill dejta mig en stund.. för jag saknar henne mer än ord kan beskriva, 2 veckor utan henne, det har varit FUCKING JOBBIGT!

BEASTLY

just sett en film. Beastly. Hur bra som helst, och en riktigt snyftarfilm.. fast jag gråter till de mesta men ändå! Den är verkligen sevärd även fast man kunde räkna ut slutet så var den awesome!!


födelsedagsbarn x2

idag fyller världens bästa filippa fjortis.. trodde inte det kunde bli värre men nu är hon fjortis på riktigt.. hhiih älskar dig stumpan, hoppas du får världens bästa dag älskling!!
min solstråle fyller också år idag, hon fyller 1 år, grattis lillstumpan, du blir bara större och större för varje dag som går!! Du är världens sötaste tjockis!

Soffangirl is home.


Hola snyggingar, jag är hemma!!
har helt klart haft den bästa veckan den här sommaren, har haft så jävla roligt, och vad vi har gjort osv får ni gärna läsa på min egen blogg sen, orkar inte skriva meterlånga inlägg på båda bloggarna! Men jag mådde så jävla bra där borta!!! Ville inte hem till skiten.. Men har iaf duschat nu osv och äntligen fått raka mina håriga ben uschhh, ikväll ska jag vara med filippa och fanny, det blir myspys, vi ska poppa popcorn och spela cluedo, love u girls

dont forget me blogreaders!

Nu är packningen i full gång, tror att jag har packat klart men varje gång jag stänger väskan kommer jag på något jag har glömt så den får stå öppen ett tag till!

in the end, it doesnt even matter

En person borde känna sig träffad, klicka här

fick just reda på att jag kommer ta livet av mig i år...


eller nä, tar livet av mig redan nu. Det är fan lektioner ööööverallt. cutcutcut

this day and forward

Måste bara dela med mig av en väldigt rörande sak. Min dator fick för sig nå fuffens och sa att jag har bytt lösenord på min dator, PFFT! Vem gör något sånt liksom?
hur som helst så fällde jag nån tår och sen fick Simon typ hacka sig in i min dator och vips så var problemet fixat igen. Kan äntligen spela the sims igen! Wihoo. Ska snart ut och möta fillzor och sen får molly ge mig min dator för här ska spelas!!

möhöhöh


here is my hand for you to hold

Ska inte låta er läsare lida av min humörsvacka så jag fortsätter blogga trots allt.
Onsdag morgon bär det av till stockholm och sen vidare. Vart jag ska får ni veta på tisdag kväll!
En av damerna jag åker iväg med är ingen mindre än finaste sandra. Lyckost mig:*

i cant pretend

Japp, im done.¨

Hör av mig när jag kommit upp på fötterna igen. Allt går dåligt jävla fucking fan.

whateeeever

Anonym om there will be a time for us to say goodbye:
alltså omg vafan om du nu ska använda fondation eller vad du nu har i ansiktet kan du väl ta rätt färg,ser ju stört ut!?!







Såg den här kommentaren nu och den hörde till en bild på mig och jag tar inte alls åt mig eftersom den som kommenterat det här har inget eget självförtroende och försöker istället trycka ner andra men sorry babe, mig lyckas du inte trycka ner! :)




i can feel it falling down and im not coming back around again

Som sagt, jag far till bure ikväll tillsammans med molly och filippa, vi ska ha oth maraton så nu ska vi iväg och köpa candy! hade också planerat att träffa en annan liten kompis men det blir bure istället. Har inget internett därborta så, bye for now.

lite dåligt med bilder on this computer. har lagt upp alla redan

unloveable

Är med molly nu, vi ska snart på ICA och få oss nån mat. Magen säger verkligen till att det behövs nu!
Hör av mig när jag kommer hem från bure imorgon. Drar dit ikväll! Kram

drar på bal nu!



Har klätt upp mig såhär snyggt idag. Tro mig, jag har valt kläderna alldelens själv!
Och lägg märke till mina fina vendela-converse. Saknar min finis.

konfirmation.

Om cirkus 2 timmar hoppar jag på bussen mot tåget. nervös är jagggggg! har typ packat klart nu, ska ba bre mackor osv sen drar jag! Armbandet ni ser ovan är frälsarkransen man får göra när man konfar sig. den lilla vita pärlan ni ser i fokus är JAGpärlan och den stora guldiga är GUD haha..

i couldnt stay away, i couldnt fight it.



så här ser jag ut "dagen efter" (mamma, med dagen efter menar jag att jag har gårdagens smink)
Nu far jag filippa och molly och badar i hampen och bara njuter av att livet är så underbart nu när sofia är långt borta,sååå skönt. Luring. saknar dig redan loverpie.

Hör av mig senare! Ska tvinga med molly kameran:) pöss
 

du vet väl om att du är värdefull ;)

fattar inte att jag själv fallit ner i kepssvackan, men hittade julias gamla så den fick åka på skallen och åker även med till gotland! lite snyggt är det ändå..
Nu far jag och cyklar mördarbacken för sista gången denna vecka! Sedan hem och packa och därefter rullar först bussen och sedan tåget mot gotlaaaaaaaaand!! Fan vad jag är taggad! Nu kör vi brudar och killar!

im not moving/molly



HELU brudar. Äntligen hemma säger jag bara!
Hade nästan bosatt min rumpa i mollys stuga och jag säger bara HALELUJAAH att jag är i stan igen!!
Tidigare idag tänkte vi ta med oss molly och rymma in till stan men vi blev busted innan vi ens hade kommit till asfalten.
Iallafall, vi var en sväng till molly och det ser ut som en katastrof efter fredagens händelse..
hAahaaähAh
imorgon sitter vi barnvakt en stund, vet inte hur länge. KRam

you are not alone.

kommer sakna dig bästavän.
mår riktigt bra just nu, umgås med världens bästa folk och på torsdag drar vi med tåg till gotland för att njuta av det placet på tandemcyklar och sova i tält! Jag kommer dock sakna amanda som jag inte får träffa på två veckor eftersom just då jag kommer hem så far hon till kroatien die...

just like nothing else matters.

måste bara få ändra mig igen, Blir kanske så att jag tar bussen till bure trots allt. Vill verkligen diiiit!!


no lies, no wrongs. Boy i must have been out of my mind

Blir troligtvis inge bure ikväll. Sket sig med skjutsen och hade inte direkt en plan B så jag antar att det blir att vara hemma. Sånna dagar behövs ockå!
Blir kanske att städa ihop gårdagens nerstökning och bjuda hit en;) Ha en bra kväll ni andra!

ses på krykholmen, kamrater

finns på mobilen till er som har nummret! puss

cant stay here

Denna dag spenderas tillsammans med fanny herself. Vi ska bada sola och bara umgås. Ikväll kommer jag troligtvis på något vis eller vänster dra till mollys stuga och campa över en natt där. Hade också tänkt hinna med att träffa min finaste(sofia) idag. Vi ser om det hinns eller inte. Hoppas på det iallfall

RSS 2.0